Echtpaar zet 14 kinderen op de wereld en elk van hen doet het huishouden, zelfs op feestdagen - BekijkDezeVideo.nl
x
Echtpaar zet 14 kinderen op de wereld…
Hij gaat chocolademelk kopen voor zijn kinderen en wint $1 miljoen in de loterij

Echtpaar zet 14 kinderen op de wereld en elk van hen doet het huishouden, zelfs op feestdagen

11 Januari 2022 • Door Janine
3.489
Advertisement

Het is niet gemakkelijk om een ​​kind op te voeden, en hetzelfde kan worden gezegd van twee of meer kinderen; stel je dan voor wat dit echtpaar dat een recordaantal heeft gekregen zou moeten zeggen: Virginia en Charles zijn trotse mama en papa van 14 kinderen, en ondanks het feit dat het leven thuis niet het eenvoudigste is vanuit organisatorisch oogpunt, is mama Virginia erg blij met de kinderen die ze ter wereld heeft gebracht en met haar Charles heeft opgevoed, want ze werken allemaal mee en zitten niet stil.

via: Mirror UK

Virginia is 42 jaar oud en Charles, haar man, is 45 en samen wonen ze in Texas, ouders van een zeer "uitgebreid" gezin: ze hebben namelijk in totaal 14 kinderen gekregen, de jongste heet Serenity en is 9 maanden oud, de oudste is Chaz en hij is 21. De vrouw zegt dat ze huisvrouw is terwijl haar man Charles als elektrotechnisch ingenieur werkt; hoewel Virginia het grootste deel van haar tijd thuis doorbrengt met de zorg voor haar vele kinderen, zei ze dat haar dagelijks leven zeker niet vermoeiend of zwaar is. In feite heeft elk van haar kinderen een toegewezen taak om thuis uit te voeren, waarna ze een beloning van hun ouders krijgen.

De enigen die "vrijgesteld" zijn van het doen van het toegewezen huishoudelijk werk zijn de 9 maanden oude Serenity, de 3-jarige Shayla en haar oudste zoon, Chaz, die heeft besloten zich vrijwillig van de klusjes te ontheffen maar een "belofte" heeft betaald van ongeveer $24. Omdat het er zoveel zijn en iedereen een vaste taak heeft, glanst het huis van deze grote familie in een mum van tijd. Bedenk dat deze jonge mensen die zo verantwoordelijk zijn ook hun huishoudelijk werk hebben gedaan tijdens de kerstdagen. Iedereen genoot uiteraard van de cadeaus die hij kreeg van familieleden en vierde het zorgeloos, maar niet voordat het huis was opgeruimd voor de gasten die zouden komen: in slechts 30 minuten blonk het huis als nooit tevoren!

Advertisement

Niet iedereen is het echter eens met de methoden om de kinderen binnen dit gezin te verantwoordelijk te maken; sommige ouders zijn van mening dat het niet gepast is om dagelijkse klusjes op te dragen, ook niet op feest- of rustdagen, terwijl anderen het eens zijn met de beslissing van Virginia en haar man Charles, ervan overtuigd dat we van jongs af aan moeten opvoeden tot verantwoordelijkheid en respect voor de ruimtes en werk van anderen.

Wat denk jij?

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt