Baby op straat gevonden op oudejaarsavond met brief: de ouders zijn te arm om haar te houden (+ VIDEO) - BekijkDezeVideo.nl
x
Baby op straat gevonden op oudejaarsavond…
Deze drielingzussen delen alles in het leven: “We willen ook met dezelfde man trouwen” Hij plaatst een foto van zijn huis in aanbouw en gebruikers zamelen geld in om hem te helpen

Baby op straat gevonden op oudejaarsavond met brief: de ouders zijn te arm om haar te houden (+ VIDEO)

11 Januari 2022 • Door Janine
9.051
Advertisement

Om een ​​pasgeboren kind in de steek te laten, moet er een diep onderliggend onbehagen zijn dat alleen kan worden verklaard als er anderzijds attente en gevoelige luisteraars zijn, zeker geen mensen met een gemakkelijk oordeel. Het is inderdaad gemakkelijk om een ​​moeder te beoordelen die haar kind in de steek laat, maar wat weten we over haar persoonlijke geschiedenis? Op 31 december 2021, op de laatste dag van het jaar, vond een vrouw een achtergelaten baby op straat, met dekens om zich heen en een hartverscheurende brief geschreven door de ouders van het kind.

Roxy Lane geloofde niet dat ze een pasgeboren meisje op straat zou vinden in Fairbanks, in Alaska, de stad waar ze woont, en om deze reden besloot ze om onmiddellijk enkele beelden van de ontdekking te delen met een video, - in de hoop om de wanhopige ouders op te sporen die het kind bij gebrek aan geld aan haar lot hadden overgelaten.

Roxy Lane found abandoned baby Teshawn in Alaska with heartbreaking note from mother

Roxy Lane found abandoned baby Teshawn in Alaska with heartbreaking note from mother. #RoxyLane #Teshawn

Pubblicato da Fox3 Now su Domenica 2 gennaio 2022

Aan de vooravond van het nieuwe jaar werd op een koude winterdag in Alaska een te vroeg geboren baby gevonden, gewikkeld in dekens. Het kleine meisje was vergezeld van een hartverscheurende brief die door haar ouders was geschreven. In de brief gaven de ouders aan dat zowel zij als de grootouders van het kind zo arm waren dat ze niet voor haar konden zorgen. Dit wanhopige gezin hoopte dat iemand met een goed hart het kind zou vinden en haar een liefdevol gezin zou geven. Volgens de brief werd de baby die dag, 31 december, om 6 uur 's ochtends geboren en werd de hartverscheurende beslissing genomen om haar in de steek te laten omdat de familie geen eten of geld had om voor haar te zorgen, zoals hierboven vermeld.

In de brief staat te lezen: "Help me alsjeblieft!", alsof het kleine meisje zelf aan het woord was, "Mijn ouders en mijn grootouders hebben geen eten of geld om me op te voeden. Ze hadden me dit NOOIT willen aandoen. Neem me alsjeblieft mee en vind een LIEFDEVOLLE FAMILIE. Mijn ouders smeken wie me vindt om voor me te zorgen. Mijn naam is Teshawn."

De brief vervolgt: “Ik ben 12 weken te vroeg geboren. Mijn moeder was 28 weken zwanger toen ze mij kreeg”, staat er verder op het briefje. "Mijn ouders woonden in Cormorant Street. Mijn moeder is echt verdrietig om dit te doen." Uit deze woorden blijkt alle pijn en verdriet van een gezin dat nooit, maar dan ook nooit een kind in de steek wilde laten.

Roxy Lane is de vrouw die de kleine Teshawn vond en, naast het verspreiden van de video van de vondst, betuigde ze duidelijk haar solidariteit met de familie: "Het is duidelijk dat iemand in onze gemeenschap zich zo verloren en hopeloos voelde dat ze waarschijnlijk de moeilijkste keuze van haar leven heeft gemaakt door dat onschuldige leven langs de kant van de weg achter te laten met niets anders dan een paar dekens en een naam."

De vrouw nodigde iedereen in dezelfde situatie uit om contact op te nemen met een specifieke lokale vereniging en, in het algemeen, eerst na te denken over de veiligheid van kinderen. “Er is altijd een veiligere, meer humane keuze om het leven van een kind te redden en je zult niet in de problemen komen en je hoeft zelfs geen moeilijke vragen te beantwoorden. Breng de baby naar een brandweerkazerne, kerk of ziekenhuis en zij zullen ervoor zorgen”, voegde Lane eraan toe.

Wat het belangrijkste is, is dat de kleine Teshawn is gered en het nu goed met haar gaat.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt