Ze installeert een deur in de kamer van haar zoon, maar haar man wil het niet: ze krijgen ruzie - BekijkDezeVideo.nl
x
Ze installeert een deur in de kamer…
Baby wordt geboren met een gewicht van 6,5 kg en een lengte van 57 centimeter: een record Haar ex weigert te betalen voor de geannuleerde bruiloft: ze verkoopt de verlovingsring van zijn overgrootmoeder

Ze installeert een deur in de kamer van haar zoon, maar haar man wil het niet: ze krijgen ruzie

14 Januari 2022 • Door Janine
4.058
Advertisement

Iedereen die ouder is geworden, weet dat kinderen op een bepaald moment in hun groei pubers worden en om ruimte en momenten van privacy beginnen te vragen, zelfs als ze nog thuis bij hun vader en moeder wonen. Als ouders aan de ene kant heel goed weten dat er nooit echte privacy zal zijn voor een kind dat onder hun dak woont, weten ze aan de andere kant heel goed uit eigen ervaring, wat het betekent om rusteloze adolescenten te zijn.

In dit verhaal dat we je vandaag willen vertellen, gepubliceerd door een anonieme moeder op een Reddit-groep, wordt verteld hoe man en vrouw ruzie kregen omdat hij ervan overtuigd was dat er geen deur nodig was voor de kamer van de zoon die net 14 was geworden (dus in de puberteit), terwijl zij er vast van overtuigd was dat de jongen een beetje privacy nodig had. Om deze reden vertelde de uitgeputte vrouw op Reddit dat ze zelf de beslissing had genomen om een ​​deur in de kamer van haar zoon te installeren, maar het lijkt erop dat haar man het er niet mee eens was…

Dit is wat de anonieme moeder zei: "Voor degenen die misschien in de war zijn door dit verhaal; mijn man is van mening dat onze zoon, die net 14 is geworden, zijn kamer niet voor ons moet verbergen tot de leeftijd van 18 jaar. Dit is een van de dingen die onze relatie de laatste tijd onder druk hebben gezet, omdat ik vind dat een tiener wat vrijheid moet hebben, misschien niet helemaal uit ons zicht, maar voldoende om tenminste een deur te installeren, maar mijn man blijft volhouden dat hij vrijwel geen vrijheid nodig heeft. Elke keer als ik over de deur begin, sluit hij het gesprek af met "dit is wat hij nodig heeft om een ​​man te zijn" en "zo ben ik opgevoed."

Maar het verhaal lijkt daar niet te eindigen: “Zowel de verjaardag van mijn zoon als Kerstmis naderen en ik heb besloten dat hij eindelijk een deur in zijn kamer moet hebben. Dus handelde ik achter mijn mans rug om en kocht een nieuwe deur en haastte me om hem te monteren terwijl ze allebei weg waren. Toen mijn zoon terugkwam uit school was hij ongelooflijk blij, maar mijn man vatte het niet zo goed op. Hij vertelde me dat dit niet het soort beslissing is die ik zou moeten nemen en dat ik zijn gezag niet heb gerespecteerd, en nu weigert hij zelfs maar in hetzelfde bed met mij te slapen. Ik vroeg me af of dit een gesprek tussen ons had moeten zijn in plaats van mijn gebrek aan respect voor zijn wensen.

Dus, ben ik de slechte die achter de rug van mijn man om handelt om een ​​deur voor mijn zoon te installeren?"

Welk idee heb jij bij dit verhaal die tot een ruzie binnen het gezin leidde? Aan welke kant sta jij, de vaders kant of de moeders kant? Laat het ons weten in de reacties!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt