Moeder verdedigt haar beslissing om goedkope kleding voor haar kinderen te kopen terwijl ze zelf merkkleding draagt - BekijkDezeVideo.nl
x
Moeder verdedigt haar beslissing om…
Vriendelijk kind doet zijn sneakers uit en geeft ze aan een minder fortuinlijke leeftijdsgenoot Uitgebuite en onvervangbare werknemer neemt wraak door een dag vrij te nemen

Moeder verdedigt haar beslissing om goedkope kleding voor haar kinderen te kopen terwijl ze zelf merkkleding draagt

17 Januari 2022 • Door Janine
5.651
Advertisement

Heb je ooit een moeder of vader de handleiding "perfect ouderschap" zien doorbladeren? Zeker niet, want het boek in kwestie bestaat niet en zal (gelukkig of helaas!) ook nooit bestaan. Elke ouder zal het zelf moeten oplossen, zich ervan bewust dat vanaf het eerste levensjaar van het kind, in ieder geval tot het achttiende jaar, alles op hem gericht zal zijn. Wat ouders niet weten, is dat ze gedurende deze periode worden gebombardeerd met constante kritiek van vreemden of andere ouders, die denken dat ze als geen ander weten hoe ze hun kinderen moeten opvoeden.

Caitlin Fladager is deze kritiek echter beu en heeft besloten op internet te "reageren" op degenen die haar ervan beschuldigden merkkleding te dragen en haar kinderen te verwaarlozen door goedkope kleding voor hen te kopen.

Mensen hebben overal een mening over, vooral als het gaat om het opvoeden van kinderen. Om de een of andere vreemde reden, ouders of niet, voelen ze zich allemaal gedwongen om te oordelen en praktisch advies te geven over hoe kinderen op te voeden. Zolang het erop aankomt oprechte hulp te willen bieden, is dat prima, maar niet in alle andere gevallen. Caitlin Fladager is een Canadese moeder die, na opnieuw een negatieve opmerking te hebben ontvangen over de manier waarop ze haar kinderen kleedde, besloot te antwoorden. De beschuldigingen aan het adres van deze moeder hadden betrekking op het feit dat ze merkkleding droeg, en dus duur was, terwijl ze voor haar kinderen heel goedkope kleding in de supermarkt kocht. De vrouw heeft het geduld gehad om op de kritiek te reageren, met het argument dat ze, in tegenstelling tot haar jonge kinderen, niet constant haar kleren vies maakt als ze iets eet. Trouwens, kinderen worden heel snel groot, dat weten we - wat heeft het voor zin om veel geld uit te geven aan een t-shirt of broek die ze maar een paar maanden kunnen dragen?

Bovendien willen kleine kinderen altijd buiten spelen en wordt onvermijdelijk alle kleding die ze dragen vies; veel moeders berispen hun kinderen uiteindelijk omdat ze hun mooie T-shirts die ze net hebben gekocht vuil hebben gemaakt, terwijl Caitlin beweert dat ze gewoon goedkopere kunnen kopen en voorkomen dat ze boos op de kinderen worden, alleen omdat ze plezier hadden. "Ik streef ernaar de moeder te zijn die ze zien opstaan ​​en zegt 'oh maak je geen zorgen, het is niet erg!'. ⁣Ik streef ernaar de moeder te zijn die ze in het zand ziet spelen, zonder zich zorgen te maken dat ze een nieuwe jurk vies maken”, merkte Caitlin op. Wat is de les die ze haar kinderen geeft? Dat het uiteindelijk niet uitmaakt of je designerkleding draagt of niet: “Het vuil, de glimlachen en ijsjes maken me zoveel gelukkiger dan een foto van hen gekleed in kleding die ze haten of al snel te klein voor hen zullen worden”.

Wat vind jij?

Tags: KinderenFamilieMode
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt