Vriendelijk kind doet zijn sneakers uit en geeft ze aan een minder fortuinlijke leeftijdsgenoot - BekijkDezeVideo.nl
x
Vriendelijk kind doet zijn sneakers…
Hij is 24, zij 61: samen willen ze een kind krijgen via draagmoederschap Moeder verdedigt haar beslissing om goedkope kleding voor haar kinderen te kopen terwijl ze zelf merkkleding draagt

Vriendelijk kind doet zijn sneakers uit en geeft ze aan een minder fortuinlijke leeftijdsgenoot

17 Januari 2022 • Door Janine
1.686
Advertisement

Deugden zoals mededogen en vriendelijkheid moeten niet alleen op school maar ook thuis worden onderwezen; eerst en bovenal moeten ouders hun kinderen leren altijd empathisch, begripvol en aardig voor hun leeftijdsgenoten te zijn, maar velen vertrouwen niet al te veel op deze woorden omdat ze nog te onstuimig zijn. Velen begrijpen de waarde van deze deugd wanneer ze volwassen worden of wanneer het te laat is, terwijl anderen weten hoe ze deze van jongs af aan in praktijk moeten brengen en een voorbeeld van deugdzaam gedrag voor ons allemaal worden.

Dit is het tedere verhaal van een jongen genaamd Heitor die het hart op de juiste plaats had en een ​​leeftijdgenoot zo goed mogelijk hielp, en zijn ouders en iedereen die aanwezig was bij de ontroerende scène verbaasde. Terwijl Heitor met zijn familie aan het dineren was in een restaurant in de Braziliaanse stad Araçatuba, in de staat Sao Paulo in Brazilië, liep hij even weg van de grote tafel en kwam toen terug om iedereen op de hoogte te stellen van de beslissing die hij had genomen, iedereen verbijsterd achterlatend. Vader Jonathan Pereira heeft het gebeurde in een zeer populaire post op Instagram geplaatst.

In zijn post zei Jonathan dat zijn zoon Heitor het hartverwarmende idee had om zijn schoenen te schenken aan een leeftijdsgenoot die op dat moment in hetzelfde restaurant zat en er geen geld voor had: "Ik ga mijn sneakers aan een kind schenken, God zei het me!" Het is duidelijk dat Heitors ouders, verrast en tegelijkertijd ontroerd, antwoordden dat als hij het echt wilde, hij hem zijn gymschoenen kon geven, maar hij moest eerst aan het andere kind vragen of hij dezelfde maat had als hij, waarop het antwoord bevestigend was.

In de korte video die vader Jonathan Pereira op Instagram plaatste, zie je duidelijk de dappere kleine Heitor die discreet naar het andere kind gaat, hem benadert en hem zijn gymschoenen geeft. Een ogenschijnlijk eenvoudig maar werkelijk buitengewoon gebaar voor een kind van zijn leeftijd.

Advertisement

Tegenwoordig is het helemaal niet gemakkelijk om kinderen tegen te komen die zo empathisch, vriendelijk, solidair en bereid zijn om degenen die misschien minder geluk hebben dan zij een ​​handje te helpen; onthoud na het lezen van dit zeer tedere verhaal van solidariteit tussen kinderen altijd dit: het is niet waar dat de nieuwste generatie niet opgroeit met de waarden van het verleden, de kleine Heitor is hier het perfecte bewijs van!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt