Ze gaat naar een cursus om haar huwelijk te redden, maar wordt verliefd op een man die ze daar heeft ontmoet - BekijkDezeVideo.nl
x
Ze gaat naar een cursus om haar huwelijk…
Hond kan niet stoppen met het knuffelen van de persoon die hem heeft gered (+ VIDEO) Hij koopt een kraslot dat zijn leven verandert:

Ze gaat naar een cursus om haar huwelijk te redden, maar wordt verliefd op een man die ze daar heeft ontmoet

24 Januari 2022 • Door Janine
3.699
Advertisement

Relaties zijn niet gemakkelijk te beheren, zelfs niet met de persoon van wie je het meest houdt op de wereld. Sommige zijn misschien "gemakkelijker", andere moeilijker, maar uiteindelijk moet je aan beide kanten hard werken om het samen goed te hebben, als je dat echt wilt. Na 15 jaar huwelijk realiseerde Emma zich dat de koek op was tussen haar en haar man. De vrouw had zich ingeschreven voor een therapeutische cursus om haar huwelijk te redden en, paradoxaal genoeg, ontmoette ze hier de man met wie ze later hertrouwde. Het was natuurlijk niet haar bedoeling om verliefd te worden op een andere man, integendeel - het was een oprechte poging geweest om haar relatie te redden. Ze had niet gedacht dat ze verliefd zou worden op een man die ook op het punt stond te scheiden van zijn vrouw, maar aan de andere kant kun je je gevoelens niet negeren.

via: The Sun

Emma en Matthew Pruen ontmoetten elkaar voor het eerst op een cursus in 2001: ze wilden allebei hun huwelijk redden en ze geloofden er allebei in, althans in het begin. De twee werden onmiddellijk vrienden en tijdens deze therapeutische cursus, onthulden ze elkaar een reeks informatie waardoor ze steeds intiemer werden. Twee jaar lang ontmoetten ze elkaar tijdens deze ontmoetingen, tot Emma op een dag besefte dat haar huwelijk op de klippen gelopen was: tijdens een kerstreis naar Thailand, in een situatie van volledige ontspanning, zonder enige druk van buitenaf, maakten zij en haar ex-man ruzie als nooit tevoren. Toen ze terugkwam van die reis, ontving ze een e-mail van Matthew, die had besloten na 20 jaar huwelijk van zijn vrouw te scheiden.

Matthew vertelde Emma dat hij van plan was naar Spanje te verhuizen, om te begrijpen wat hij met zijn leven moest doen na de scheiding, en het was toen dat Emma zich realiseerde dat ze meer voelde voor haar "vriend".

Ze realiseerde zich dat ze heel slecht reageerde op het nieuws van Matthew's verhuizing: ze zou er vreselijk onder hebben geleden als ze hem zou moeten missen! Emma slaagde erin hem te overtuigen om nog wat langer in Engeland te blijven en elkaar nog een paar keer te zien en hier sloeg de vonk tussen de twee over. Niet dat het er niet eerder was, maar ze waren allebei nog bezet.

My lovely sister Charlotte Macpherson took this photo of my beautiful Pruens when we were last in England together. I’m...

Pubblicato da Emma Macpherson su Lunedì 23 settembre 2019

De twee pasten perfect bij elkaar en twee jaar later, ter gelegenheid van Emma's veertigste verjaardag, vroeg Matthew haar met hem te trouwen. Ze zijn nu al 16 jaar gelukkig getrouwd en hebben samen een 15-jarige dochter. Een prachtig liefdesverhaal dat laat zien hoe ware liefde altijd haar weg vindt in het leven.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt