Op 66-jarige leeftijd werd ze voor het eerst moeder, maar velen stelden haar keuze niet op prijs

Janine

23 Januari 2022

Op 66-jarige leeftijd werd ze voor het eerst moeder, maar velen stelden haar keuze niet op prijs
Advertisement

Het lijdt geen twijfel dat voor een moeder de mooiste dag van haar leven zeker die van de geboorte van haar kind is; het op de wereld zetten van een nieuw leven dat de vrucht is van iemands moederlijk verlangen en liefde voor de partner is niet bepaald banaal, daarom is het ter wereld komen van een kind altijd een buitengewoon feest en een geschenk dat de natuur ons geeft, elke dag. Er zijn echter gevallen en situaties waarin de geboorte van een kind de oorzaak kan worden van boosaardigheid en roddels gezien de leeftijd van de moeder. Precies wat er gebeurde met de hoofdpersoon van dit ongelooflijke verhaal...

via Daily Mail UK

Advertisement

Adriana Iliescu, cea mai bătrână mamă din România, detalii cutremurătoare despre înmormântare http://rtv.net/su/wVv

Pubblicato da Prima TV su Lunedì 12 settembre 2016

Dit is het verhaal van Adriana, een Roemeense vrouw die op 66-jarige leeftijd het leven schonk aan haar dochter, Eliza; dit alles gebeurde lang geleden in 2005, maar bij haar geboorte was de kleine Eliza al een echte ster, die in de schijnwerpers moest worden gezet, juist omdat haar moeder op zo'n ongebruikelijke leeftijd was bevallen. Adriana Iliescu werd officieel in het Guinness Book of Records opgenomen als de oudste moeder ooit ter wereld, een titel die in de daaropvolgende jaren verloren ging, maar daardoor begon ze zich een beetje open te stellen over alles wat ze had meegemaakt na de geboorte van haar dochtertje.

De reden voor zoveel haat jegens haar was simpelweg dat velen vonden dat ze te oud was en dat haar keuze voor het moederschap een daad van puur egoïsme was: "De spiegel is niet aardig voor vrouwen, maar laten we het over mijn energie hebben, ik voel me als een jong meisje. Ik voel me alsof ik 27 ben en als ik me wat vermoeider voel, voel ik me 37. Ik ben gezonder dan vrouwen die ouder dan de helft van mijn leeftijd zijn”, vertelde de vrouw.

Het feit dat ze op 66-jarige leeftijd van haar dochter beviel, was echter niet helemaal Adriana's keuze; zoals de vrouw zei, heeft ze, toen ze jong was, om medische redenen verschillende miskramen gekregen, daarna werd ze op 24-jarige leeftijd door haar man in de steek gelaten, vervolgens concentreerde ze zich op haar carrière en werd ze universitair docent in Roemenië. Toen ze haar doctoraat had afgerond, voelde ze op 37-jarige leeftijd de behoefte om een ​​kind te krijgen en wendde ze zich tot artsen die in-vitrofertilisatie beoefenden.

Adriana Iliescu, "cea mai batrana mama din Romania, si fiica ei Eliza, intr-o situatie disperata. Au strans datorii...

Pubblicato da Copilul.ro su Venerdì 13 novembre 2020

Toen ze 57 werd, was Adriana klaar om een ​​kind te krijgen via in-vitrofertilisatie, maar de eerste poging in 2000 ging mis en eindigde in een miskraam, tot 2005, toen de vrouw zwanger werd van een drieling, waarvan er twee echter overleden, terwijl Eliza, een kind dat haar moeder nu "een wonder van God" noemt, werd gered.

Ondanks de hatelijkheid en obstakels die de oudere vrouw van 2005 tot vandaag heeft moeten doorstaan, heeft ze geen spijt van de reis die ze heeft afgelegd om haar kind te baren, en vandaag, ondanks het enorme leeftijdsverschil tussen de twee, zijn ze een moeder en een dochter die verbonden zijn door een liefde die zo sterk is dat niemand die ooit zal kunnen breken, zelfs geen lelijke woorden, roddels en vooroordelen!

Advertisement