"Je bent de beste moeder van de wereld": piloot begroet zijn moeder tijdens een vlucht (+ VIDEO) - BekijkDezeVideo.nl
x
"Je bent de beste moeder van de wereld":…
Ze legt de huwelijksgeloften af ​​in gebarentaal: haar schoonouders zijn doof Hij vindt zijn biologische moeder na 33 jaar dankzij een tekening die hij als kind maakte (+ VIDEO)

"Je bent de beste moeder van de wereld": piloot begroet zijn moeder tijdens een vlucht (+ VIDEO)

02 Februari 2022 • Door Janine
2.179
Advertisement

Natuurlijk hebben moeder en zoon hun hele leven een zeer intense band en het is normaal dat kinderen op volwassen leeftijd in zekere zin alle liefde en zorg van hun ouders willen terugbetalen. Dit is vooral het geval als de ouder er alles aan heeft gedaan, wat normaal is, om het beste voor zijn kind te krijgen. Geen wonder dus, dat een man zijn moeder publiekelijk wilde bedanken, nadat hij het maximale uit zijn carrière heeft gehaald. De video van een vliegtuigpiloot die zijn moeder prees in het bijzijn van alle passagiers en in de microfoon sprak, ging om deze reden viraal.


"Je bent de beste moeder ter wereld", zegt de gezagvoerder die alle passagiers op die vlucht naar hun bestemming zal brengen. Michelle A., de gezagvoerder van het vliegtuig, wilde zijn moeder, van wie hij wist dat ze op de passagierslijst van zijn vlucht stond, via de megafoons van het vliegtuig verrassen met een hartelijke boodschap. Zijn verrassing was volkomen geslaagd, aangezien zijn moeder absoluut niet had verwacht zo'n bericht in het bijzijn van iedereen te ontvangen.

Het gebeurde allemaal als verrassing te midden van de routinematige aankondigingen: "Er is een speciale passagier aan boord", zei de piloot. En in feite zat zijn moeder op die vlucht, die in het verleden vele jaren geleden stewardess was geweest voor een inmiddels ter ziele gegane luchtvaartmaatschappij genaamd Capital Airlines die fuseerde met het huidige United Airlines.

In de speciale aankondiging hoor je de zoon van de vrouw vragen: "Als er een stewardess van Capital Airlines zou zijn, zou u dan uw hand kunnen opsteken?" De vrouw voelde zich aangesproken, maar snapte niet wat er eigenlijk aan de hand was; ze hief glimlachend haar hand op en toen voegde de piloot eraan toe: “Uw zoon wil dat u weet dat u de beste moeder ter wereld is.” Op dat moment applaudisseerden alle aanwezige passagiers voor het ontroerende tafereel waar ze zojuist deel aan hadden genomen.

Advertisement

"Ik denk dat ik ga huilen", zei de vrouw onder het applaus van het hele vliegtuig. Het hele tafereel werd opgenomen door de vrouw van de piloot, die toen uit de cabine kwam om zijn moeder te begroeten en te kussen.

Wat te zeggen, een gebaar van grote genegenheid jegens een ouder!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt