Ze wint $3 miljoen in de loterij, maar het bericht komt in haar map met ongewenste e-mails

Janine image
door Janine

28 Januari 2022

Ze wint $3 miljoen in de loterij, maar het bericht komt in haar map met ongewenste e-mails
Advertisement

Een goede gewoonte die we allemaal zouden moeten hebben, is om elke keer dat we onze inbox openen zorgvuldig onze map met spam te controleren. We zijn het gewend om dagelijks van iedereen e-mails te ontvangen, inclusief vervelende advertenties die vaak alleen maar bijdragen aan het overspoelen van onze inbox. Het is goed om elke dag ongewenste berichten te verwijderen en alleen de nuttige te selecteren. Een vrouw zou haar leven hebben voortgezet alsof er niets was gebeurd als ze niet zorgvuldig de "spam" van haar e-mail had gecontroleerd: de melding van haar miljonairswinst in de loterij was in feite beland in de map met ongewenste mails!

Pexels / Not the actual photo

Pexels / Not the actual photo

Laura Spears, 55 jaar, uit Oakland, in Michigan (VS), won $3 miljoen na het kopen van een winnend lot op de laatste dag van het jaar. De ontdekking van de overwinning was echter volkomen toevallig en Laura riskeerde serieus het nooit te weten. Die gelukkige dag wachtte de vrouw op een e-mailbericht van iemand en, verbijsterd door dat wachten, besloot ze ook de map met spam te controleren, waar alle ongewenste e-mail zich in de tussentijd had opgehoopt. Een beslissing die winnend bleek te zijn: de communicatie van de Michigan Lottery over haar overwinning was daar geëindigd!

Advertisement

Laura Spears, 55, said she saw the e-mail that she had won the prize while looking for a missing e-mail in her spam folder.

Pubblicato da FOX 4 News su Lunedì 24 gennaio 2022

"Ik zag een aankondiging op Facebook dat de jackpot behoorlijk hoog aan het worden was, dus ik opende mijn account en kocht een lot. Een paar dagen later zocht ik een e-mail van iemand die niet was aangekomen, dus ik controleerde mijn spam in mijn e-mailaccount”, zei Spears. "Op dat moment zag ik een e-mail van de loterij waarin stond dat ik een prijs had gewonnen. Ik kon niet geloven wat ik aan het lezen was, dus logde ik in op mijn account van de loterij om het bericht in de e-mail te bevestigen", concludeerde Laura, zichtbaar ontroerd over haar geweldige overwinning.

De vrouw werkt als verpleegster en heeft al laten weten de winst met haar familie te delen. Een bedrag waarvan ze hoopt dat het haar zal helpen om vervroegd met pensioen te gaan en jarenlang te kunnen genieten van wat ontspanning. Het is duidelijk dat ze de Michigan Lottery heeft toegevoegd aan de lijst van "veilige" afzenders: wie weet wint ze nogmaals een grote prijs en eindigt de communicatie tussen de ongewenste mails!

Advertisement