Ze trouwen, maar maken ruzie over de keuze van een liedje tijdens het huwelijk: bliksemscheiding

Janine image
door Janine

31 Januari 2022

Ze trouwen, maar maken ruzie over de keuze van een liedje tijdens het huwelijk: bliksemscheiding
Advertisement

Smaken zijn smaken en daar valt niet over te twisten, maar tijdens de receptie van een bruiloft blijkt dat de keuze voor een bepaald liedje voor zoveel spanning heeft gezorgd dat het bruidspaar elkaar verliet. We zijn in Bagdad en dit merkwaardige verhaal is voorbij nog voordat het echt begon: nadat ze getrouwd waren, besloot het paar namelijk te scheiden. De reden? De keuze voor een lied met dubieuze tekst wekte de woede van de twee families en, hoewel het slechts een lied was, zorgde het ervoor dat de breuk tussen de twee blijvend was. Iemand zal zeggen dat het onzin is en een ander zal denken "dat ze geen andere keuze hadden". Wat zeker is, is dat ze niet snel meer naar dat lied zullen luisteren.

via Mirror

Pexels / Not the actual photo

Pexels / Not the actual photo

De situatie verslechterde toen de bruid vroeg om een ​​Syrisch lied getiteld "Mesaytara" van Lamis Kan, een lied dat vertaald kan worden met de titel "Ik zal je in de gaten houden”. Je kunt gemakkelijk de inhoud raden van het nummer dat zoveel sensatie veroorzaakte, maar om alle twijfel weg te nemen, is hier de vertaling: "Ik zal je in de gaten houden; je zult worden bestuurd volgens mijn strikte instructies, ik zal je gek maken als je naar andere meisjes op straat kijkt. Ja, ik zal je controleren, je bent mijn zoetje. Zolang je bij mij bent, loop je onder mijn bevel."

Toen ze naar deze woorden luisterden, sloeg de familie van de bruidegom alarm, absoluut niet in staat om dergelijk gedrag van de kant van de bruid te tolereren. Het had geen zin om te herhalen dat "het maar een liedje was", want het leed was al geleden. De woorden van de tekst zouden iedereen hebben doen ontsnappen, maar de familie van de bruidegom lijkt het een beetje te serieus te hebben genomen.

Advertisement
Pexels / Not the actual photo

Pexels / Not the actual photo

Echt jammer dat de families van het bruidspaar zo krachtig moesten binnendringen in het leven van de twee geliefden, en het is net zo jammer dat sommige mensen zich laten ruïneren door... liedjes!

Wat vind je van dit vreemde verhaal? Zou jij de bruid ook hebben verlaten als ze zo'n liedje had laten horen? Schrijf het ons in de reacties!

Advertisement