Moeder van 8 legt uit hoe ze eten kookt voor haar grote gezin

Janine image
door Janine

03 Februari 2022

Moeder van 8 legt uit hoe ze eten kookt voor haar grote gezin
Advertisement

Het is absoluut niet gemakkelijk om de ouders van één kind te zijn, en we kunnen ons alleen maar voorstellen wat het betekent om de moeder en vader te zijn van meer dan twee kinderen; hoewel ze tegenwoordig zeer zeldzaam zijn, moet worden gezegd dat grote of "uitgebreide" gezinnen zoals we ze ook wel noemen, bestaan ​​en een realiteit zijn die velen altijd met wantrouwen en een snufje verbazing lijken te accepteren. Om deze reden willen we je vandaag vertellen over de getuigenis van deze moeder van acht kinderen en hoe ze haar huis zo heeft ingericht dat het haar talrijke kinderen aan niets hoeft te ontbreken.

via Just The Bells 10/TikTok

Advertisement
justhebells10/TikTok

justhebells10/TikTok

Haar naam is Heather Bell, ze is een Britse vrouw, een liefhebbende en zorgzame echtgenote en ze is dat ook in haar rol als moeder; in feite bestaat het gezin Bell niet alleen uit een vrouw en een man, maar ook uit acht kinderen, een zeer aanzienlijk aantal voor een standaardgezin; integendeel, we zouden met volledige zekerheid kunnen zeggen dat er niets standaard is bij de familie Bell. De vraag die iedereen zichzelf stelt is de volgende: hoe gaat een moeder met aandacht en zorg om met de behoeften van acht kinderen van verschillende leeftijden?

Heather Bell legt het op een ironische en onweerstaanbare manier uit in enkele video's op haar TikTok-profiel, dat al langere tijd de focus is geworden van veel views, reacties en shares. In deze korte verhalen met een huiselijke achtergrond laat Heather haar gebruikers en ijverige volgers zien hoe ze sommige kamers in haar huis zo heeft ingericht dat haar acht kinderen niets tekort komen.

Advertisement
justthebells10/TikTok

justthebells10/TikTok

Zo was de video waarin de moeder van dit zeer grote gezin haar volgers laat zien hoe ze de keuken thuis, een van de belangrijkste en meest fundamentele kamers, reorganiseerde, een enorm succes. Hoe acht kinderen onder één dak op een optimale en vooral "ruime” manier te voeden? Heather Bell dacht er niet lang over na en legde uit hoe ze het elke dag doet: op de getoonde afbeeldingen heeft de vrouw een enorme kookplaat met zeven pitten, terwijl de meeste huizen er ongeveer vier hebben, vervolgens heeft ze twee ovens, elk met ongeveer negen verschillende kookmogelijkheden en een tafel die niet bepaald gebruikelijk is in een normale keuken.

justthebells10/TikTok

justthebells10/TikTok

Heather zei dat ze een echt zwart marmeren toog had gekocht, de perfecte oplossing voor dit gezin van tien om de ruimte te vinden die ze nodig hebben om te gaan zitten als ze ontbijten, lunchen of dineren. En alsof dit alles nog niet genoeg is, heeft elk van de acht kinderen een kruk die precies in de ruimte rond de tafel past. Heather beweert op TikTok dat ze een gietijzeren pan van 50 cm gebruikt om voor iedereen dezelfde maaltijd te bereiden zonder ander keukengerei te gebruiken.

justthebells10/TikTok

justthebells10/TikTok

We hebben geen idee hoe deze moeder de kracht en het enthousiasme vindt om haar acht kinderen elke dag te voeden, zonder het iemand aan iets te laten ontbreken, maar één ding is zeker: we bewonderen haar enorm om haar onvermoeibare energie en haar ironie!

justthebells10/TikTok

justthebells10/TikTok

Wat een extra-large leven heeft dit gezin!

Advertisement