Ze heeft een relatie met haar ex-werkgever en iedereen bekritiseert haar: hij is 52 en zij is 26

Janine image
door Janine

31 Januari 2022

Ze heeft een relatie met haar ex-werkgever en iedereen bekritiseert haar: hij is 52 en zij is 26
Advertisement

Hoe belangrijk is het leeftijdsverschil in een koppel voor jou? Het is niet langer verrassend als je paren van verschillende leeftijden ziet, maar sommige van deze relaties slagen er nog steeds in om gebruikers online aan het praten te krijgen. Bridget en haar vriend Brooks is zeker een van die relaties. De vrouw is in feite 26 jaar oud, terwijl haar levenspartner 52 is en... haar ex-werkgever was! Ze kregen een lawine van commentaren vol kritiek, maar de twee zeggen oprecht verliefd op elkaar te zijn. Voor hen is 26 jaar verschil geen probleem - waarom zou het dat voor anderen wel zijn?

via TikTok / bridgey96

TikTok / bridgey96

TikTok / bridgey96

Het verhaal tussen Bridget en Brooks is publiek domein, omdat de vrouw vaak video's op haar TikTok-kanaal plaatst en waar veel mensen over praten. Hun leeftijdsverschil is ongetwijfeld groot en verschillende gebruikers lijken dit niet te accepteren. Dit verandert echter niets aan de liefde die de twee voor elkaar voelen, maar we kunnen ons voorstellen hoe moeilijk het is om je relatie elke dag te verdedigen waarin je gelooft.

De twee leerden elkaar op het werk kennen, aangezien Brooks vijf jaar voordat ze een vaste relatie kregen de werkgever van Bridget was. Beiden werkten in de horeca bij een hotel; Bridget begon als receptioniste, ook 's nachts, totdat ze werd gepromoveerd tot receptiemanager en Brooks tot adjunct-algemeen directeur.

Advertisement
TikTok / bridgey96

TikTok / bridgey96

Wat betreft wie zich als eerste verklaarde en wie de eerste stap zette, antwoordde Bridget: "Er werd mij verteld dat een van onze collega's Brooks met een vriendin van hem erin wilde luizen, dus besloot ik snel te handelen en de situatie onder controle te krijgen." Nadat ze hem een ​​bericht had geschreven waarin de situatie werd uitgelegd, antwoordde Brooks dat hij liever met haar uit zou gaan dan met de vriendin van de andere collega en zo begon hun relatie.

Vrienden en familie van de vrouw hebben de relatie altijd gesteund, terwijl Brooks' moeder de aanwezigheid van Bridget nooit heeft geaccepteerd. De vrouw gaf zelf een verklaring: "Ik denk dat ze echt van Brooks' ex houdt, de moeder van zijn kinderen, daarom heeft ze me geen kans gegeven." De kinderen van Brooks daarentegen, die ongeveer even oud zijn als Bridget, hebben geen probleem gehad met het accepteren van de nieuwe relatie van hun vader. Misschien is het omdat ze hun vader gelukkig zagen, die stopte met roken en afviel, om met een jongere vrouw te zijn. Kortom, hij begon voor zichzelf te zorgen.

TikTok / bridgey96

TikTok / bridgey96

De twee zijn nu bijna 2 jaar samen en wonen samen in het huis van Bridget, waar Brooks haar hielp verhuizen. Ze zeggen dat ze gelukkig en erg verliefd zijn, zoals de video's op TikTok ook getuigen, en dat is het belangrijkste.

Wat vind jij van relaties met een groot leeftijdsverschil?

Advertisement