Hij bekent dat hij 70 jaar zonder rijbewijs heeft gereden: aangehouden door de politie

Janine image
door Janine

15 Februari 2022

Hij bekent dat hij 70 jaar zonder rijbewijs heeft gereden: aangehouden door de politie
Advertisement

Iedereen die vandaag een vervoermiddel bestuurt, herinnert zich perfect hoe het voelde om het examen voor het rijbewijs te ondergaan, zowel het theorie- als het praktische examen; niet iedereen slaagt erin om de eerste keer te slagen, velen van ons moesten in het verleden hard studeren en het steeds opnieuw herhalen om eindelijk dat buitengewone officiële document te krijgen waarmee we in onze eigen auto konden rijden zonder te worden gestopt en eventueel beboet te worden. Een droom die uitkomt maar die voor veel mensen die veel sluwer zijn dan wij, nooit een probleem is geweest...

via Bulwell Police UK/Facebook

Advertisement

The City North OP Reacher team are out on pro-active patrols in Sherwood and Carrington this evening, but an early...

Pubblicato da Bulwell, Rise Park and Highbury Vale Police su Mercoledì 26 gennaio 2022

Het ongelooflijke verhaal dat we je vandaag willen vertellen betreft een 80-jarige man uit Nottinghamshire die werd aangehouden door de lokale politie om te controleren of hij zijn rijbewijs en documenten op orde had; jammer dat de "ongelukkige" bestuurder geen papieren had om achter het stuur van zijn auto te zitten… minstens zeventig jaar lang!

Een ongelooflijke situatie, maar die kort geleden in het Verenigd Koninkrijk echt is gebeurd; de 80-jarige man die door de agenten werd aangehouden, onthulde aan hen dat hij in 1938 was geboren en heeft openhartig toegegeven dat hij in het verleden meer dan één auto heeft bestuurd zonder geldige documenten sinds hij ongeveer 12 jaar oud was. De politieagenten in het gebied waren bijzonder verbijsterd, ze konden niet geloven wat die oude man tegen hen zei, uiteindelijk hebben ze zelfs een bericht op hun officiële Facebook-pagina geplaatst dat al snel viraal ging...

Advertisement
Nate Robert/Flickr - Not The Actual Photo

Nate Robert/Flickr - Not The Actual Photo

In hun Facebook-bericht schreef de politie van Bulwell en Highbury Vale: "We kunnen niet geloven wat er gebeurde toen de bestuurder, geboren in 1938, zei dat hij zonder rijbewijs en zonder verzekering had gereden sinds hij 12 was, ja, 12 jaar... hij wist op de een of andere manier onder deze situatie uit te komen. Uiteindelijk werd hij aangehouden door de politie. Gelukkig had hij nog nooit een ongeluk gehad, had hij niemand gewond geraakt en had hij nog nooit geld van de verzekering aan iemand laten verliezen. Zorg ervoor dat je documenten in orde zijn... want we zullen je ooit, vroeg of laat, bereiken."

De vraag die we ons allemaal stellen aan het einde van dit verhaal is de volgende: hoe is het mogelijk dat de man zonder rijbewijs er in zo'n 70 jaar altijd mee weg is gekomen?

Advertisement