Hij blijft de SUV op de oprit van zijn buurvrouw parkeren: ze neemt wraak door hem weg te laten halen

Janine image
door Janine

04 Februari 2022

Hij blijft de SUV op de oprit van zijn buurvrouw parkeren: ze neemt wraak door hem weg te laten halen
Advertisement

Goede buren vinden is helemaal niet eenvoudig: bij een verhuizing naar een nieuwe woning moet altijd rekening worden gehouden met de reputatie van de buurt. Onbeschofte buren kunnen iemands leven tot een hel maken! De hoofdpersoon van dit verhaal weet er alles van, een alleenstaande moeder van twee kinderen, die plotseling met de slechtste buren ooit te maken kreeg. Toen zij het huis naast haar introkken, begonnen de problemen voor haar.

via Reddit

Advertisement
Flickr / Philip Mallis / Not the actual photo

Flickr / Philip Mallis / Not the actual photo

De vrouw plaatste haar lange en controversiële verhaal met de nieuwe buren op Reddit en de overgrote meerderheid van de gebruikers was het absoluut met haar eens. Het leek allemaal vredig te zijn begonnen met "Jeleki2020", de gebruikersnaam gekozen door de vrouw, die haar nieuwe buren - vader, moeder en twee tienerkinderen - verwelkomde met de vriendelijkheid die goede mensen onderscheidt. Dat gezegd hebbende, is de vrouw is een zeer gereserveerd persoon die één auto heeft, in tegenstelling tot al haar buren die er minstens twee of drie hebben. De nieuwe buren hadden bijvoorbeeld maar liefst vier auto's. In ieder geval had iedereen zich altijd netjes gedragen bij het correct parkeren van de auto, zonder anderen tot last te zijn. Het verhaal veranderde toen deze nieuwe buren arriveerden.

Op een dag klopte de vader van de twee tieners uit het huis naast "Jeleki2020" op de deur van de buren met een vreemd verzoek. De man had zijn zoon die net zijn rijbewijs had gehaald, een gigantische SUV gegeven voor zijn verjaardag, maar hij had moeite om hem op straat te parkeren zonder de andere buren lastig te vallen. Het bizarre verzoek van de man was als volgt: Zou de vrouw zijn zoon toestaan ​​de SUV op haar oprit te parkeren?

Op dat moment schrok de vrouw, maar ze kon de deur niet opendoen voor de buurman, omdat haar zoontje verkouden was. De vrouw was in ieder geval onvermurwbaar: nee, de jongen zou de SUV niet op haar oprit mogen parkeren om verschillende redenen, waaronder het feit dat hij haar de toegang tot het huis zou hebben geblokkeerd of het gazon zou hebben verpest.

Advertisement
Pexels / Not the actual photo

Pexels / Not the actual photo

De buurman nam de weigering van de vrouw niet goed op, maar op dat moment kon hij niet anders dan vertrekken. De vrouw was echter geschrokken door dat ongebruikelijke verzoek en stuurde een e-mail naar de vereniging van huiseigenaren om hen op de hoogte te stellen van wat er zojuist was gebeurd. Ze wist toen nog niet dat deze zet nuttig zou zijn in de kwestie tegen de buurman. In de dagen erna moest de vrouw haar zieke zoontje meerdere keren naar het ziekenhuis brengen en het was toen dat ze opnieuw botste met de onbeschofte buren.

Op een dag ging ze het huis uit om haar zoon naar de dokter te brengen, maar ze ontdekte dat de SUV op haar oprit haar de weg versperde! De vrouw werd woedend en rende meteen naar de deur van de buren, die het vervelend vonden om gestoord te worden terwijl ze aan tafel zaten.

"Uw zoon heeft de SUV op mijn oprit geparkeerd, ik heb u duidelijk gezegd dat hij dat niet mocht doen. Ik moet met mijn zoon naar de dokter en dat voertuig blokkeert mijn doorgang!” schreeuwde de vrouw tegen de buurman die haar aanwijzingen had genegeerd. De buurman bleef volhouden dat de SUV haar niet blokkeerde, maar dat zijn zoon de auto onmiddellijk zou verplaatsen. De vrouw waarschuwde hem dat als zoiets de volgende keer weer zou gebeuren, ze de politie zou bellen. Opnieuw stuurde de vrouw een e-mail om de vereniging van huiseigenaren op de hoogte te stellen van het incident.

Pexels / Not the actual photo

Pexels / Not the actual photo

Helaas werd dezelfde episode op een avond herhaald, toen de vrouw uitgeput thuiskwam nadat ze enkele uren met haar zoon op de eerste hulp had doorgebracht. De SUV stond weer op haar oprit geparkeerd. Deze keer wilde de vrouw zich echter aan haar belofte houden en... belde de sleepwagen om het voertuig te verwijderen!

Dertig minuten later was de auto weg en waarschuwde de vrouw intussen opnieuw per e-mail het incident. De volgende ochtend, zoals je je kunt voorstellen, klopte de buurman op haar deur om te vragen wat er met de auto was gebeurd. Niet blij met de reactie van de vrouw, belde de buurman de politie. De vrouw had echter alle bewijzen van wat er was gebeurd om aan de politieagent te laten zien: alle e-mails die de vereniging op de hoogte brachten, de foto's en de video van toen kort daarvoor de buurman aan haar deur was gekomen om haar te vragen waar de auto van zijn zoon was. Het gesprek eindigde met de vrouw die beweerde dat ze een klacht over inbreuk op het eigendom wilde indienen.

Dit alles werd uiteindelijk opgelost met een mooie boete van 150 dollar voor de zoon van de buurman en de belofte dat hij zijn auto niet meer op de oprit van anderen zou parkeren. Om eerlijk te zijn, hebben de buren besloten om de gigantische SUV te vervangen door een kleinere auto, om het leven gemakkelijker te maken. De enige positieve noot van dit verhaal is dat de vrouw een nieuwe vriend heeft gevonden in een van de buren, die heeft voorgesteld haar te helpen in geval van soortgelijke incidenten. Deze persoon doet haar een beetje aan haar grootvader denken en ze is erg blij dat dit nare verhaal haar uiteindelijk "een familielid heeft gegeven".

Wat zou jij hebben gedaan als iemand op deze manier jouw eigendom was binnengedrongen?

Advertisement