Vrouw verklaart zichzelf zes jaar na het huwelijk lesbisch, maar woont nog steeds met haar man en kinderen

Janine image
door Janine

06 Februari 2022

Vrouw verklaart zichzelf zes jaar na het huwelijk lesbisch, maar woont nog steeds met haar man en kinderen
Advertisement

Het leven zit vol verrassingen, dit is zeker een uitspraak waarvan we zeker weten dat velen van jullie het hiermee eens zullen zijn; het mooie van het leven dat ons verenigt, is dat deze verrassingen nooit worden voorafgegaan door een aankondiging of verwachtingen, ze zijn altijd het product van het verborgen en geheime werk van het lot dat lijkt te spelen met onze paden, met de willekeur van dingen. Ryan Popa, een 27-jarige jongen uit South Carolina die onlangs ontdekte dat zijn vrouw lesbisch was, weet alles over verrassingen die een leven voor altijd kunnen veranderen, na zes jaar huwelijk...

via New York Post

Advertisement

Maar geen paniek, dit verhaal heeft een gelukkig einde en zit boordevol positieve berichten, hoewel het in eerste instantie misschien een beetje absurd lijkt. Toen Ryan en Nicolette zes jaar eerder trouwden, was hij 20, zij 19 en samen hebben ze altijd als een perfect stel geleefd en een gezin gesticht; door de jaren heen hebben ze twee geweldige kinderen gekregen, maar onlangs wist Ryan dat er iets was dat zijn vrouw hem niet wilde onthullen, dat heel belangrijk zou zijn. In juni 2020 deed Nicolette een "coming out" en vertelde haar man dat ze lesbisch was en dat ze van vrouwen hield, een enorme openbaring die het evenwicht van de familie Popa voor altijd zou kunnen vernietigen. En in plaats daarvan was dat niet zo.

Advertisement

Zoals Nicolette Popa zei, heeft de onthulling het evenwicht van haar familie niet vernietigd, maar integendeel, zij en haar man Ryan deden nog meer; ze besloten als man en vrouw bij elkaar te blijven omwille van hun twee kinderen en omdat ze nog steeds heel sterke gevoelens van genegenheid voor elkaar hebben, als levenspartners: "We zijn nog steeds getrouwd en we wonen nog steeds samen in ons huis met onze kinderen. Voor nu lijkt het te werken. We proberen onze carrières te begrijpen en proberen ervoor te zorgen dat onze kinderen het best mogelijke resultaat hebben. We geven prioriteit aan het gezinsleven boven afspraakjes."

De 26-jarige vertelde het verhaal van hoe zij en Ryan elkaar jaren geleden ontmoetten en hoe ze een gezin stichtten: “We trouwden toen ik 19 was en hij 20. We waren bijna al onze twintig jaren samen, en hij is de persoon met wie ik constant samen ben geweest. Ik heb het gevoel dat hij altijd mijn soulmate zal zijn, alleen vanuit een ander perspectief. We weten hoe we ons in de ander moeten verplaatsen, maar we weten ook de grootste supporters van elkaar te zijn."

Zowel Nicolette's familie als Ryan zelf hebben bijzonder veel steun gegeven aan de levenskeuze van deze vrouw, die te veel jaren vastzat in een rol waarvan ze niet het gevoel had dat die van haar was; maar het is tenslotte nooit te laat om jezelf te bevrijden van angst, vooroordelen en het leven te leven zoals je het echt wilt.

Veel mensen hebben kritiek geuit op de keuze van Ryan en Nicolette om binnen hetzelfde gezin te blijven en te leven, wat denk jij? Laat het ons weten in de reacties!

Advertisement