Hij vindt een spin in de auto en "verzorgt" haar alsof het een huisdier is: na 1 jaar is ze er nog

Janine image
door Janine

08 Februari 2022

Hij vindt een spin in de auto en "verzorgt" haar alsof het een huisdier is: na 1 jaar is ze er nog
Advertisement

De meeste mensen die geconfronteerd worden met een gigantische spin, hebben ongetwijfeld de drang om te schreeuwen of hem weg te jagen. Wat zeker is, is dat Chris Taylor, een 42-jarige Australiër, absoluut niet zo’n reactie had toen hij een mooie spin in zijn auto vond. In tegenstelling tot de meeste mensen heeft Chris besloten de spin met rust te laten en er op een bepaalde manier "voor te zorgen". De spin bleef een jaar in zijn auto, een hele lange tijd waarin de man het dier duidelijk zag groeien. Het is niet dat ze "beste vrienden" werden, maar hun samenleven was meer dan vredig.

via Mirror

Advertisement

Australia's Chris Taylor has a giant spider living in his car and he has no plans to get rid of it! (via The Daily Mirror) http://ihe.art/uPyxxat

Pubblicato da ALT 102.3 su Domenica 6 febbraio 2022

Op een mooie dag in februari vond Chris een flinke spin in zijn auto. In plaats van bang te worden en te proberen haar weg te jagen, besloot hij haar te laten blijven waar hij haar had gevonden. Elke keer dat hij de auto pakte, vond hij haar op het dashboard; op een dag besloot hij haar te bevrijden in een poging haar eruit te krijgen, maar de volgende dag vond hij haar weer in zijn auto, op de passagiersspiegel: "Ik heb haar een paar maanden geleden uit de auto gehaald, maar de volgende dag was ze terug, weer onder de zonneklep, dus om de een of andere reden vindt ze het leuk in mijn auto", zei Chris.

De man had de spin instinctief Steve genoemd, in de veronderstelling dat het een mannetje was, maar ontdekte later dat het een vrouwelijk exemplaar was. Wat te zeggen, Chris zag haar opgroeien alsof ze een huisdier was: "Ze was maar de helft van de huidige grootte... ik zag haar groeien".

Advertisement
Pexels / Not the actual photo

Pexels / Not the actual photo

Chris zei dat hij niet bang is voor spinnen, maar hij vindt het zeker niet leuk als "Steve" tijdens het rijden op zijn schoot springt. Het positieve is dat sinds "Steve" in zijn auto woont, niemand hem om een ​​rit naar huis vraagt ​​waardoor hij aanzienlijk heeft bespaard op zijn verplaatsingen.

Wat zou jij hebben gedaan in plaats van deze man? Ben je bang voor spinnen?

Advertisement