Ze werkt elke dag als metselaar om haar studie te betalen en advocaat te worden - BekijkDezeVideo.nl
x
Ze werkt elke dag als metselaar om haar…
Ze krijgt van een tweeling na een bevalling van 40 uur: ze dacht dat ze alleen een meisje verwachtte Onterecht ontslagen, ontdekt hij jaren later dat het bedrijf zijn werk nog steeds gebruikt: uit wraak verwijdert hij alles

Ze werkt elke dag als metselaar om haar studie te betalen en advocaat te worden

10 Februari 2022 • Door Janine
991
Advertisement

Als we een doel willen bereiken, kunnen we alleen maar hard en met veel opofferingen werken om deze droom werkelijkheid te laten worden. Zelfs als we het vaak niet merken, hebben wij mensen een vuur in ons dat brandt en dat nooit zal doven, en dat vuur kan worden beschouwd als het symbool van onze kracht en ons doorzettingsvermogen. Een uniek doorzettingsvermogen dat ook dit buitengewone meisje uit Paraguay onderscheidde.

via: El Tiempo

Muchos no saben esta parte de la historia pero hace 6 años atrás esto parecía algo inalcansable, mucha gente incluso...

Pubblicato da Magali Giménez Bogarin su Giovedì 11 novembre 2021

Dit is het verhaal van Magali Jimenez, een meisje uit Paraguay dat hard heeft gevochten om haar levensdroom waar te maken: afstuderen en ooit een geweldige advocaat worden; om ervoor te zorgen dat ze het collegegeld zelf kon betalen om haar rechtenstudie te voltooien, werkte Magali lange tijd, elke middag, als metselaar en bouwassistent op de bouwplaats van haar vader: "Veel mensen vertelden me dat ik droomde, dat ik de 6-jarige opleiding om advocaat te worden niet zou kunnen doen omdat het een van de duurste is, maar ik wilde niet naar ze luisteren, ik wist dat ik het kon en vandaag bewijs ik, met een titel in handen, dat ik het kan!”, zei het Paraguayaanse meisje.

Natuurlijk was de weg om de lange studie af te ronden helemaal niet gemakkelijk, vooral niet toen het meisje het inschrijvingsgeld voor de rechtenstudie moest betalen: "Om die eerste termijn te betalen, ging mijn vader werken zonder bouwhulp om te voorkomen het salaris van een andere werknemer te betalen. Toen nam ik de beslissing om zijn bouwassistent te worden en tijdens die maanden van hard werken als metselaar te gaan werken en zo de studiekosten te kunnen betalen."

Een keuze vol opofferingen, maar die uiteindelijk buitengewone resultaten opleverde: Magali Jimenez is nu met glans afgestudeerd in de rechten en is geworden wat ze altijd al wilde zijn, een goede advocaat!

Advertisement

Sinds Magali de foto's op Facebook heeft gepubliceerd die het pad vertellen om haar grote droom te realiseren, heeft ze veel steun gekregen van vrienden, kennissen en eenvoudige gebruikers die niets anders hebben gedaan dan het pad steunen dat het meisje is ingeslagen en haar feliciteren met het feit dat ze uiteindelijk een goede advocaat is geworden.

Ook namens ons gefeliciteerd, Magali!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt