Alleenstaande moeder deelt haar huis met andere vrouwen in dezelfde situatie als zij en bespaart $30.000 - BekijkDezeVideo.nl
x
Alleenstaande moeder deelt haar huis…
Een jonge man rent achter een dief aan die de tas van een oude vrouw in de supermarkt had gestolen 5-jarige geeft moeder leuke adviezen om stress te vermijden

Alleenstaande moeder deelt haar huis met andere vrouwen in dezelfde situatie als zij en bespaart $30.000

03 Maart 2022 • Door Janine
1.327
Advertisement

Een echtscheiding tussen twee mensen leidt nooit tot iets goeds. In sommige gevallen is het de ex-man die maandelijks een bedrag moet betalen om elk gemeenschappelijk kind te onderhouden, in andere gevallen is het de vrouw die zonder partner achterblijft en gedwongen wordt alles alleen te doen en draaiende te houden, zonder de financiële hulp van de ex of familieleden. Een onaangename situatie die Holly Harper, de hoofdpersoon van dit mooie verhaal met een gelukkig einde, heeft meegemaakt.

via: Insider

Maak kennis met Holly Harper, een Amerikaanse vrouw die veel worstelde in de eerste jaren van haar scheiding; met een klein kind om voor te zorgen en zonder de financiële hulp van haar ex-man, moest de vrouw plotseling tegen de stroom in gaan omdat ze ook een alleenstaande moeder was; ze moest zelf zo'n 2000 dollar betalen voor de huur van het huis waar ze woonde, voor de hoge rekeningen van water en elektriciteit zorgen, eten kopen en ook voor de schoolopleiding van haar zoon zorgen. Maar toen kreeg ze een geweldig idee.

Na een zeer lange juridische strijd na de scheiding kreeg Holly Harper een enorme som geld als compensatie, die onmiddellijk door de vrouw werd geïnvesteerd in de aankoop van een groot en ruim huis met een tuin uit 1927; een huis dat groot genoeg is voor andere alleenstaande moeders die in dezelfde situatie als zij leefden. Niet lang daarna kreeg Holly gezelschap van drie andere alleenstaande moeders met hun kinderen, en nu is het huis van Harper een veilige haven geworden voor vrouwen die het moeilijk vinden om zonder hulp hun leven en dat van hun kinderen voort te zetten.

Advertisement

Omgedoopt tot Siren House, wordt dit huis nu bewoond door vier alleenstaande moeders met hun kinderen, en alle uitgaven die nodig zijn voor hun levensonderhoud en die voor het onderhoud van het gebouw worden gelijkelijk tussen hen verdeeld; alles, van de elektriciteits- en waterrekening tot de voedselvoorziening, wordt gelijk verdeeld door de vier vrouwen van Siren House; door deze truc uit te voeren, beweerde Holly Harper in slechts één jaar ongeveer $30.000 te hebben bespaard, een enorm bedrag dat ze in andere contexten en zonder deze oplossing voor co-housing alleen aan een eventuele huur zou hebben uitgegeven.

Deze alleenstaande moeder heeft een geweldig netwerk van ondersteuning gecreëerd voor andere vrouwen in haar eigen moeilijke situatie en alleen al daarom zou ze geprezen moeten worden voor alles wat ze doet, en zal doen voor andere behoeftige moeders met kinderen.

Geweldig, Holly Harper!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt