Moeder krijgt kritiek om hoe ze zich kleedt als ze naar school gaat om haar 3 kinderen op te halen

Janine image
door Janine

13 Februari 2022

Moeder krijgt kritiek om hoe ze zich kleedt als ze naar school gaat om haar 3 kinderen op te halen
Advertisement

Tegenwoordig kunnen mannen en vrouwen besluiten zich naar eigen goeddunken te kleden, zonder het risico te lopen dat ze worden nagewezen om wat ze dragen. Een waarheid die ons verlichting geeft en die ons distantieert van vroegere en achterhaalde overtuigingen. Wel is het zo dat sommige outfits zeker niet onopgemerkt blijven en dat je ook vandaag nog het risico loopt op sociale media kritiek te krijgen op bijvoorbeeld je kledingstijl. Het zijn met name vrouwen die in sommige gevallen een gemakkelijk doelwit zijn.

Zo werd het Australische model Bella Vrondos door veel gebruikers en de ouders van de klasgenoten van haar drie kinderen bekritiseerd vanwege de manier waarop ze op school verscheen om hen op te halen.

via Facebook / Belatrix Lee Vrondos

Advertisement

Hier is de foto, onderwerp van de talrijke kritieken:

And Let's top it off with kindergartens very FIRST student of the week for 2017 😍

Pubblicato da Belatrix Lee Vrondos su Giovedì 16 febbraio 2017

Bella Vrondos is een Australisch model dat zich niet schaamt om met haar atletische lichaam te pronken in kleding die weinig ruimte laat voor de verbeelding. Om haar te bekritiseren waren verschillende moeders en gebruikers die de door haarzelf op sociale media geplaatste foto zagen waarop Bella haar drie kinderen van school ging halen, gekleed in een "ongepaste" beige jurk. Deze moeder werd fel bekritiseerd omdat ze als “misplaatst” werd beschouwd: "Ik plaatste een foto op sociale media van mij en mijn kinderen op school met hun onderscheidingen, en de foto ging viraal omdat de manier waarop ik me kleedde blijkbaar niet gepast was voor school”, zei Bella.

Dit soort discriminatie lijkt erger te zijn geworden sinds Bella een operatie onderging om haar borsten te vergroten: "Zodra ik de operatie had ondergaan, werd ik anders bekeken door de meeste andere moeders. Moeder zijn betekent niet dat je jezelf moet opgeven. Ik probeer er bewustzijn over te creëren”, legde het Australische model uit.

Advertisement

De kritiek op Bella zijn echte pesterijen, ook al zijn ze gericht op een heel mooi en zelfverzekerd persoon. Veel gebruikers beschuldigden haar ervan een materialistisch persoon te zijn: "Sommigen hebben me verteld dat ze hun geld liever aan hun kinderen uitgeven. Maar om aan te nemen dat ik mijn geld niet aan mijn kinderen uitgeef, is gewoon belachelijk", voegde Bella eraan toe.

Bella's gezin is erg hecht en haar kinderen houden van haar. Dit is belangrijk en het is ook de reden waarom Bella probeert om deze kritiek niet te veel gewicht te geven: "Mijn kinderen houden van me zoals ik ben. Als ik mijn uiterlijk zou moeten veranderen, zou ik hun moeder niet zijn, ik zou mezelf niet zijn... Mijn kinderen denken dat ik de beste persoon op aarde ben; ze kijken naar alle andere moeders en vragen zich af waarom ze niet zijn zoals ik."

Wat denk jij?

Advertisement