Ze videobelt haar vriend gedurende zijn hele dienst: “Zo weet ik dat hij niet flirt met andere meisjes"

Janine image
door Janine

10 Februari 2022

Ze videobelt haar vriend gedurende zijn hele dienst: “Zo weet ik dat hij niet flirt met andere meisjes"
Advertisement

Wederzijds vertrouwen is de basis van elke langdurige relatie. Zonder vertrouwen komen er in feite te veel negatieve gevoelens in het spel, zoals jaloezie, en alle onzekerheden die daaruit voortvloeien, dreigen de relatie in zeer korte tijd te verpesten. Het kan om deze reden zijn dat op sociale media de relatie tussen de jonge Nela en haar vriend José Macías veel discussie veroorzaakte: het meisje houdt hem in een videogesprek voor de duur van zijn werkdienst (vele uren!), om er zeker van te zijn dat niemand anders met hem flirt. Het spreekt voor zich dat dit gedrag door de meeste gebruikers die de video's hebben bekeken, als “ongezond” is beschreven.

via TikTok / flackoandnela

Advertisement
TikTok / flackoandnela

TikTok / flackoandnela

Om haar giftige en onderdrukkende gedrag te rechtvaardigen, verklaarde Nela dat ze het volste vertrouwen heeft in haar vriend, maar dat het andere meisjes zijn die ze helemaal niet vertrouwt: "Het is niet dat ik hem niet vertrouw, ik vertrouw andere meisjes niet”, merkte Nela op.

Kortom, de jonge vrouw houdt hem aan de telefoon gekluisterd om hem letterlijk te controleren als de twee niet samen zijn. Kun je een meer toepasselijke beschrijving van “giftige relatie” bedenken?

Advertisement
TikTok / flackoandnela

TikTok / flackoandnela

Haar vriend lijkt er echter niet zoveel om te geven, sterker nog - in de video's die ze op TikTok plaatsen, toont hij zich altijd goed gezind tegenover het meisje en lijkt hij gelukkig te zijn met zijn relatie.

Toch veroorzaakte de video waarin ze beweert hem alle 12 uur van zijn dienst in de magazijnen van Amazon te controleren geen geringe verontwaardiging: "Mijn vriend wil dat ik hem videobel tijdens zijn volledige dienst van 12 uur (...). Zo weet ik dat hij niet flirt met andere meisjes." Kortom, hij pakt de producten van Amazon in, terwijl zij thuis de afwas doet.

TikTok / flackoandnela

TikTok / flackoandnela

Als de jaloezie zo groot is, waarom probeert ze dan niet met hem samen te werken? Zo hoeven ze in ieder geval niet al die lange videogesprekken te voeren. Hoewel dit voor velen misschien een slecht idee lijkt, heeft de jonge vrouw haar cv al naar het bedrijf gestuurd, in de hoop te worden aangenomen in hetzelfde magazijn waar haar vriend werkt.

In een relatie moet je samen zijn, maar je moet ook leren om elkaars ruimtes te respecteren: wat vind jij?

Advertisement