De bruid is prachtig in het wit gekleed terwijl de bruidegom in een spijkerbroek en een T-shirt verschijnt

Janine image
door Janine

11 Februari 2022

De bruid is prachtig in het wit gekleed terwijl de bruidegom in een spijkerbroek en een T-shirt verschijnt
Advertisement

De huwelijksdag is altijd een lang verwachte dag voor het bruidspaar en altijd tot in het kleinste detail georganiseerd. In feite zijn er velen die “de perfecte dag" willen organiseren uit naam van liefde en delen. De voorbereiding betreft de gasten, de keuze van de jurk, de locatie, het menu en nog veel meer. De bruid is natuurlijk degene die het meest om de keuze van haar jurk geeft. Wat gebeurt er als de bruidegom zich daarentegen niet al te druk maakt en in vrijetijdskleding op zijn bruiloft verschijnt? Het gebeurde op de bruiloft van Catherine Nicholson, die prachtig in het wit gekleed was, terwijl haar toekomstige echtgenoot een spijkerbroek en een t-shirt droeg.

Hoe zou jij gereageerd hebben?

via TikTok / violepricex16

Advertisement
TikTok / violepricex16

TikTok / violepricex16

Het delen van de video op TikTok was de "beste vriendin" van Catherine Nicholson, de 16-jarige Violet Price uit Doncaster. Een video die om een ​​heel specifieke reden meer dan een miljoen keer is bekeken: het gebeurt niet elke dag dat je een mooie bruid in een witte jurk naar het altaar ziet gaan met een bruidegom in spijkerbroek, een T-shirt en tennisschoenen. Zo verscheen de bruidegom in de kerk - in een T-shirt van het merk "Palm Angels" en een grijze, verwassen spijkerbroek!

Advertisement
TikTok / violepricex16

TikTok / violepricex16

De video begint in werkelijkheid met een heel andere scène dan die in de kerk. Catherine en haar vriendin Violet zaten in het reuzenrad, en hun mantra destijds was dat ze die zomer "op niemand verliefd zouden worden": "Mijn beste vriendin vertelde me een paar maanden geleden dat ze niet verliefd zou worden”, schreef Violet in het bijschrift van de video. Een video die abrupt verandert met Catherine's trouwfoto's.

Maar het was de kleding van de bruidegom die de aandacht van gebruikers trok. Een van de meest terugkerende opmerkingen: “Wist je wel dat het jouw bruiloft was?".

TikTok / violepricex16

TikTok / violepricex16

Er zijn mensen die hun ongenoegen uitten bij het zien van alle moeite waarmee Catherine zichzelf mooi had gemaakt en mensen die zich meer zorgen maakten over het feit dat de twee verliefd werden en vervolgens al heel snel trouwden. Op de foto's ziet Catherine er niet bepaald gelukkig uit. Was het een overhaaste keuze of was de jonge vrouw gewoon teleurgesteld over hoe haar man zichzelf presenteerde?

Haar vriendin Violet verdedigde haar in de commentaren: “In hemelsnaam, stop ermee, ze is getrouwd en ze is erg gelukkig. Ze geeft niet om de manier waarop haar man zich kleedt, ze is getrouwd en dat is het enige dat telt."

Hoe zou jij gereageerd hebben als je toekomstige echtgenoot zich zo gekleed had gepresenteerd op zijn bruiloft?

 

Advertisement