Ze nodigt de vriend van haar beste vriendin niet uit voor de bruiloft: de vriendin weigert de bruiloft bij te wonen

Janine image
door Janine

22 Februari 2022

Ze nodigt de vriend van haar beste vriendin niet uit voor de bruiloft: de vriendin weigert de bruiloft bij te wonen
Advertisement

Weet je zeker dat je beste vriendin echt met je verbonden is door een sterk en oprecht gevoel van vriendschap? We hopen natuurlijk van wel, maar het verhaal dat een vrouw op Reddit vertelde, deed ons nadenken over hoe onvoorspelbaar bepaalde relaties kunnen zijn. De vrouw vertelde hoe haar "beste vriendin" haar vroeg om het bruidsmeisje te zijn op haar bruiloft, maar haar partner niet uitnodigde. Aanvankelijk was dit detail de vrouw ontgaan, die graag die belangrijke rol op de trouwdag van haar beste vriendin had willen vervullen. Er ontstond ruzie tussen de twee en nu vraagt ​​de vrouw zich af of ze er goed aan had gedaan om te weigeren deel te nemen aan de bruiloft zonder haar vriend.

via Reddit

Advertisement
Pexels / Not the actual photo

Pexels / Not the actual photo

De vrouw die om advies vroeg op Reddit heeft al 10 jaar een relatie met dezelfde man, een lange tijd waarna de twee ook besloten om samen een kind te krijgen. Toen de beste vriendin van de vrouw, of de vermeende beste vriendin, haar uitnodigde voor haar bruiloft, geloofde ze natuurlijk dat de uitnodiging ook aan haar partner werd gedaan: zo werken huwelijksuitnodigingen meestal. De paradox, zoals de vrouw op Reddit uitlegt, is dat haar vriendin haastig ging trouwen na een relatie van slechts 1 jaar en 6 maanden: misschien een beetje te snel? Zelf verklaarde ze echter niet al te veel over zo'n situatie te willen oordelen: "Persoonlijk is het naar mijn mening te overhaast, maar dit is haar leven, dus als zij denkt dat dit de juiste man voor haar is, het zij zo”. Feit is dat de aanstaande bruid zei dat ze de levenspartner van haar beste vriendin niet had uitgenodigd omdat ze hun relatie te zwak vindt.

De vrouw vertelde over het surrealistische gesprek: "Ze zei dat alleen paren die al lang getrouwd zijn samen worden uitgenodigd voor de bruiloft. Ik herinnerde haar er toen aan dat ik al 10 jaar samen ben met mijn vriend, dat we samen een baby verwachten en dat we erover denken om te trouwen. Ze maakte bezwaar en zei dat ze hem niet had uitgenodigd omdat ze onze relatie niet geldig vindt als het zo lang duurde om het officieel te maken. Het is alsof we 10 jaar hebben gewacht om de volgende stap te zetten... voor haar is onze relatie dan kennelijk niet zo sterk. Ik heb haar gezegd dat ze niet kan beslissen of mijn relatie geldig is of niet.”

Advertisement
Pexels / Not the actual photo

Pexels / Not the actual photo

De aanstaande bruid stond erop dat ze de vriend van haar bruidsmeisje niet zou uitnodigen, omdat ze in het geval van een breuk geen "ex" op haar trouwfoto's zou willen. Wat de vrouw ook zei, er was niets aan te doen: "Accepteer mijn voorwaarden of ga weg", zei de toekomstige bruid tegen haar. Op dat moment weigerde de vrouw het bruidsmeisje te zijn en te verschijnen op de bruiloft van wat zij als haar vriendin beschouwde.

Wederzijdse vrienden veroordeelden de vrouw die weigerde de bruiloft van haar vriendin bij te wonen, terwijl de meerderheid van de Reddit-gebruikers haar kant kozen. Wat denk jij ervan?

Advertisement