Schoonmoeder wil witte jurk dragen op bruiloft van zoon: bruid wordt woedend

Janine image
door Janine

23 Februari 2022

Schoonmoeder wil witte jurk dragen op bruiloft van zoon: bruid wordt woedend
Advertisement

Het organiseren van de trouwdag is nooit gemakkelijk, van de locatie voor de ceremonie, het restaurant voor de receptie, de gasten om uit te nodigen waaronder vrienden, familie, kennissen en collega's, tot aan het ritueel van de dresscode: iedereen kan zich over het algemeen kleden zoals hij wil op een bruiloft, zolang het maar geschikte en elegante kleding is, maar niemand mag, man of vrouw, witte kleding dragen, wat traditioneel voor de bruid is voorbehouden. In dit ongelooflijke verhaal verteld door een anonieme gebruiker op Reddit, lijkt het erop dat er van alles is gebeurd tussen de aanstaande bruid en schoonmoeder!

via Wedding Shaming/Reddit

Advertisement
Pixabay/Not The Actual Photo

Pixabay/Not The Actual Photo

Een anonieme Reddit-gebruiker plaatste enkele screenshots van een Facebook-pagina waarop het lijkt alsof een toekomstige bruid via privé-berichten aan andere gebruikers van het sociale netwerk heeft verteld wat er tussen haar en haar schoonmoeder is gebeurd. Kortom, het lijkt erop dat volgens wat de gebruiker getuigde, de vrouw de moeder van haar toekomstige echtgenoot confronteerde met de jurk die ze moesten dragen ter gelegenheid van hun huwelijk; niet alleen had de schoonmoeder ervoor gekozen om een ​​witte jurk te dragen, maar ze had ervoor gekozen om precies hetzelfde, identieke model te kopen dat de arme schoondochter een paar dagen later zou dragen.

De vrouw, beschaamd en tegelijkertijd geschokt door die onthulling, berispte haar schoonmoeder over het feit dat het niet alleen traditie was dat niemand die op de bruiloft was uitgenodigd zich in het wit zou kleden, maar dat zelfs het kiezen van hetzelfde kledingstuk dat eerder door de toekomstige bruid was gekozen, te veel zou zijn geweest en de sfeer van de ceremonie en receptie zou hebben verpest.

Advertisement
Quinn Dombrowski/Flickr - Not Th Actual Photo

Quinn Dombrowski/Flickr - Not Th Actual Photo

Het is duidelijk dat de schoonmoeder het op haar toekomstige schoondochter afreageerde en haar een bericht schreef, dat het meisje zich ondankbaar en respectloos gedroeg tegenover de familie die haar altijd had ontvangen en verwelkomd alsof ze hun eigen dochter was, maar trok zich vervolgens terug toen de toekomstige echtgenoot, oftewel de zoon van de oudere vrouw, zich heeft bemoeid met de ruzie tussen schoonmoeder en schoondochter. De man koos de kant van zijn partner en vertelde zijn moeder dat als ze de jurk niet zou veranderen om op hun bruiloft te dragen, ze zou worden uitgesloten van het gelukkige evenement.

Net als de toekomstige echtgenoot kozen ook veel Reddit-gebruikers de kant van de vrouw en veroordeelden ze de houding van de schoonmoeder sterk; en jij, aan welke kant sta jij in dit verhaal, met wie ben je het eens?

Advertisement