Ze verlaat haar vriend die verliefd is geworden op haar zus en ontdekt dat haar moeder naar hun bruiloft wil

Janine image
door Janine

21 Februari 2022

Ze verlaat haar vriend die verliefd is geworden op haar zus en ontdekt dat haar moeder naar hun bruiloft wil
Advertisement

Het gezin is zeker de plaats waar we ons, opgroeiend, het meest op ons gemak voelen en waar we weten dat we "beschermd" zijn - tenminste, dit is wat iedereen, van kinds af aan, zou moeten voelen in het samenzijn met ouders en andere leden van de familie. Opgroeiend word je volwassen en maak je keuzes, zoals die van je partner en om samen met hem of haar een ​​leven op te bouwen. Het gezin daarentegen kun je niet kiezen (althans dat van de geboorte!) En, ten goede of ten kwade, hebben we er levenslang mee te maken. Het verhaal dat we je gaan vertellen is echter heel bijzonder en we hopen dat niemand van jullie ooit in een dergelijke situatie heeft gezeten.

Een vrouw (30) ontdekte dat haar vriend verliefd was geworden op haar jongere zus (28) en liet een grote ravage achter in haar hart. Alsof dat nog niet genoeg was, hoorde ze later dat haar moeder naar de bruiloft van haar zus en haar ex ging. Het nieuws maakte haar duidelijk sprakeloos.

via Reddit

Advertisement
Flickr / Andrew McCluskey / NOT THE ACTUAL PHOTO

Flickr / Andrew McCluskey / NOT THE ACTUAL PHOTO

Hoe zou je het vinden als je moeder achter het huwelijk staat van je zus die gaat trouwen met je ex-vriend? Jennifer, de ongelukkige hoofdpersoon van dit verhaal, voelde waarschijnlijk de wereld onder haar voeten wegzakken. De moeder van de twee zussen bracht het nieuws, die op Reddit schreef om oprecht advies van gebruikers te vragen. Jennifer, de oudste dochter, was verloofd en stond op het punt met Sam te trouwen - een gebeurtenis dat werd geannuleerd voordat het kon worden gevierd, vanwege de onwaarschijnlijke relatie tussen Sam en Jennifers jongere zus Hayleigh. We kunnen ons alleen maar het familiedrama voorstellen dat is ontstaan ​​als gevolg van dit vreemde verhaal: met welke moed kunnen de twee zussen ooit nog met elkaar praten? Maar het punt is een ander: Sam en Hayleigh gaan trouwen en natuurlijk wil de moeder van Hayleigh en Jennifer graag bij de bruiloft aanwezig zijn. Haar twijfel is natuurlijk dat dit de gevoelens van haar oudste dochter zou kunnen kwetsen.

Advertisement
Pexels / Not the actual photo

Pexels / Not the actual photo

De moeder legde uit dat ze aanvankelijk met de jongere zus over de situatie sprak: "Als Sam een ​​keer heeft bedrogen, kan hij het nog een keer doen", dacht de moeder, die alleen het goede wenst voor haar dochters. Hayleigh stelde haar echter gerust door haar te vertellen dat zij en Sam voor elkaar bestemd waren en dit al een tijdje wisten. Op dat moment beëindigde de moeder het gesprek, vertrouwend op de beslissing van haar jongste dochter om met dezelfde man te trouwen die het hart van haar andere dochter had gebroken. Het enige wat ze wil is dat Jennifer kan vergeven, zodat ze iedereen van de familie weer bij elkaar kan brengen. Ze zou beiden graag willen steunen, maar de situatie wordt elke dag moeilijker en daarom stelde ze de vraag aan Reddit-gebruikers. Laatstgenoemden namen geen blad voor de mond en legden haar uit hoe zij volgens hen ongelijk had bij het steunen van het huwelijk van haar jongste dochter.

Wat zou jij deze moeder antwoorden?

Advertisement