Ze geven 200 euro uit aan het Valentijnsdiner en vertrekken zonder de rekening te betalen: het restaurant spoort ze op

Janine image
door Janine

19 Februari 2022

Ze geven 200 euro uit aan het Valentijnsdiner en vertrekken zonder de rekening te betalen: het restaurant spoort ze op
Advertisement

Een etentje op Valentijnsdag is een goed moment om de routine te doorbreken en als stel oog in oog te staan met een beetje romantiek. Juist omdat het leven in veel gevallen hard is en het ook in een relatie niet altijd allemaal "rozengeur en maneschijn” is, is het goed om aandacht te besteden aan deze gelegenheden. We geloofden echter zeker niet dat het feest van geliefden ook een moment was voor iemand om de regels te breken: een stel gaf ongeveer 200 euro uit om samen te dineren... maar betaalde de rekening niet! Was het bedoeld om de sensatie te voelen voor het overtreden van de wet? We weten het niet, maar feit is dat de eigenaar van het restaurant de twee geliefden heeft weten op te sporen.

via Facebook / The Mill

Advertisement
Pexels / Not the actual photo

Pexels / Not the actual photo

Dankzij sociale media kun je meteen veel informatie over anderen krijgen, simpelweg beginnend met een voor- en achternaam. Bovendien is Facebook een geweldige plek om om advies te vragen, een beroep te doen of, natuurlijk, naar mensen te zoeken. In restaurant The Mill, in Stokesley, in North Yorkshire (VK), arriveerde een stel dat niet bepaald op de kosten lette. Hun romantische diner bleef niet onopgemerkt, want de twee bestelden van alles en nog wat: ​​steaks, patat, kreeften, mosselen en vier flessen wijn! Maar het waren zeker niet hun bestellingen die een sensatie veroorzaakten, maar het feit dat ze na al dat lekkers te hebben gegeten, opstonden van tafel zonder te betalen.

Het restaurant maakte het nieuws vervolgens bekend op zijn Facebook-pagina, om de aandacht te trekken en het paar op de een of andere manier op te sporen: "Aan het mooie paar dat een flinke rekening heeft bestaande uit biefstuk, filet, kreeft en talloze flessen wijn, we weten zeker dat het een oprechte fout van uw kant was om weg te gaan zonder te betalen, maar u wordt verzocht de rekening vandaag voor 16.00 uur te betalen, anders bellen we de politie. U zat voor een beveiligingscamera en de beelden konden niet duidelijker zijn dan dat”.

Advertisement

Last thing on this….. The bill has been paid by an anonymous female believed to be his girlfriend! ❤️ Bless, who said romance is dead 🤣

Pubblicato da The Mill su Martedì 15 febbraio 2022

Een rekening van bijna tweehonderd euro die uiteindelijk werd betaald door een anoniem meisje dat beweerde de vriendin te zijn. Kortom, eind goed al goed, ook al is het triest om te bedenken dat de restaurateur pas werd gecompenseerd, nadat hij dit verhaal online heeft gedeeld.

Hoe dan ook, je vraagt ​​je ironisch af hoe ze erin slaagden te "ontsnappen" na het drinken van vier flessen wijn!

Advertisement