Van "Cinderello" tot succesmodel: de ongelooflijke transformatie van deze 60-jarige man - BekijkDezeVideo.nl
x
Van "Cinderello" tot succesmodel: de…
Oude vrouw die als kind dol was op Bambi, ontmoet voor het eerst een reekalf en laat haar droom uitkomen Hij accepteert de baan maar komt vervolgens niet opdagen: zijn

Van "Cinderello" tot succesmodel: de ongelooflijke transformatie van deze 60-jarige man

01 Maart 2022 • Door Janine
1.664
Advertisement

Zoals in de mooiste sprookjes kan het gebeuren dat het rad van fortuin de goede kant op draait: de 60-jarige van Indiase afkomst, Mammikka, had nooit gedacht dat een simpele foto hem in de wereld van beroemdheden zou katapulteren. Hij geloofde het niet, vooral omdat hij uit een arme omgeving komt, waarin hij bij de dag leeft en af ​​en toe werkt. Op internet staan ​​voornamelijk twee foto’s: een waarin Mammikka vastgelegd werd met heel bescheiden kleding en een andere waarin hij een jasje en stropdas draagt, net als een model dat paradeert op de catwalk. Het contrast is zo sterk dat Mammikka viraal is gegaan en veel mensen over de hele wereld raden hem aan om een ​​carrière als model of acteur na te streven.


Mammikka had niet verwacht succesvol te zijn op 60-jarige leeftijd en vooral niet dat iemand in de modewereld in hem geïnteresseerd zou zijn. Een reclamebureau daarentegen zag hem op straat en vond hem erg interessant. Shareek Vayalil is de fotograaf die de eerste foto van Mammikka nam en hem daarmee beroemd maakte. Zoals op de foto's te zien is, hebben de eenvoudige en sjofele kleding van de man plotseling plaatsgemaakt voor een pak, stropdas, zonnebril en iPad. Een radicale verandering dus, die Mammikka tot een model heeft gemaakt. Daarom hebben zovelen hem de bijnaam "Cinderello" gegeven!

"Na het zien van de video namen mensen uit verre oorden, zelfs uit het buitenland, contact met me op en feliciteerden me. De clip ging boven verwachting viraal", zei de fotograaf die de zestigjarige filmde verbaasd.

Velen hebben hem van over de hele wereld geschreven, waarin wordt gesuggereerd dat hij een carrière als acteur nastreeft, maar Mammikka geeft er de voorkeur aan verder te leven zoals hij tot nu toe altijd heeft gedaan, trouw aan zijn manier van zijn. Vele anderen zouden zo'n gouden kans niet hebben gemist, maar het is zijn leven en zijn geluk.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt