Ze krijgen een tweeling met verschillende huidskleuren, 7 jaar later gebeurt hetzelfde

Janine image
door Janine

28 Februari 2022

Ze krijgen een tweeling met verschillende huidskleuren, 7 jaar later gebeurt hetzelfde
Advertisement

Een van de mooiste dingen die in het leven kunnen gebeuren, is de verrassing, van de onvoorspelbaarheid van gebeurtenissen, het besef dat ieder van ons heeft dat niet alles op onze reis kan worden georganiseerd of vooraf bepaald. Natuurlijk kunnen er zich in het leven zowel positieve als negatieve verrassingen en onverwachte gebeurtenissen voordoen, maar het geheim om te weten hoe je ze met een open geest kunt verwelkomen, is om deze kant van het leven met lichtheid en een snufje verbazing te omarmen.

via The Sun UK

Advertisement

Net zoals Alison Spooner en Dean Durrant deden, een Amerikaans stel dat gezegend was met een werkelijk unieke biologische gave; blijkbaar hebben Alison en Dean zeer zeldzame genen, aangezien hun vier kinderen praktisch worden gevormd door twee tweelingen, en dit zou al als een meer uniek dan zeldzaam geval kunnen worden beschouwd.

En in plaats daarvan heeft de onvoorspelbaarheid van Moeder Natuur zijn beloop en heeft hen twee tweelingen gegeven, zeven jaar van elkaar en dat niet alleen; elke tweeling bestaat uit kinderen met verschillende huidskleuren. Een zeer, zeer zeldzaam geval, vooral omdat het na enige tijd twee keer gebeurde binnen hetzelfde gezin!

Advertisement

Ja, want het punt is dat Alison een witte huidskleur heeft, terwijl Dean oorspronkelijk uit West-India komt en daarom een veel donkerdere en intensere huidskleur heeft. Om deze reden, toen ze er in 2001 achter kwamen dat ze een tweeling verwachtten, konden ze hun ogen niet geloven toen ze zagen dat ze verschillende huidskleuren hadden. Simpel gezegd, heeft de kleine Laura de witte huid, blauwe ogen en rode haren van haar moeder geërfd, terwijl haar tweelingzus Hayleigh veel van haar vader had overgenomen, waaronder natuurlijk zijn huidskleur.

Volgens de gegevens van de wetenschappelijke literatuur op het gebied van genetica is de mogelijkheid dat een bi-raciale tweeling (met verschillende huidskleur) wordt geboren zeer zeldzaam, gelijk aan één op de vijfhonderd, daarom is wat er zeven jaar later met Alison en Dean gebeurde ongelooflijk: de vrouw was opnieuw zwanger van een tweeling, en ook deze twee hadden een verschillende huidskleur.

De kleine Leah had de wite huid van Alison, terwijl Miya werd geboren met een veel donkerder kleur: "Ik ben bijna net zo verbaasd als iedereen, er is geen gemakkelijke manier om alles uit te leggen, ik ben nog steeds in shock, ook al is de eerste tweeling al 7 jaar geleden geboren, het is ongelooflijk!”, zei vader Dean.

Dit noemen ze de kracht van genetica!

Advertisement