Hoeveel getallen staan ​​er op de afbeelding? Test jezelf met dit visuele spel - BekijkDezeVideo.nl
x
Hoeveel getallen staan ​​er op de…
Uitgebuite werkneemster besluit te stoppen en een nieuw bedrijf op te richten in hetzelfde gebouw als de ex-werkgever

Hoeveel getallen staan ​​er op de afbeelding? Test jezelf met dit visuele spel

02 Maart 2022 • Door Janine
5.317
Advertisement

Het internet is de ideale plek om je te vermaken met wat visuele spelletjes of quizzen om het brein te trainen, nietwaar? Optische illusies zijn bijvoorbeeld een van de vele trucs die worden gebruikt om gebruikers te vermaken in een poging "hun zicht en hun brein te misleiden". Het is niet altijd mogelijk om de truc achter een afbeelding duidelijk te onderscheiden, maar het is altijd leuk om jezelf te kunnen testen.

De foto die we voorstellen heeft als doel je te confronteren met de moeilijkheid om een ​​reeks elementen in de afbeelding te identificeren. Om het ingewikkeld te maken, is er de aanwezigheid van zwarte en witte strepen die zijn gerangschikt alsof ze zich in een draaikolk bevinden.


De foto die we je laten zien, is viraal gegaan op internet, en heeft de nieuwsgierigheid gewekt van gebruikers die zichzelf hebben getest. We vragen je in feite te raden wat er in de figuur staat: we zijn er zeker van dat niet iedereen hetzelfde zal zien! Allereerst verduidelijken we dat er in de figuur een reeks getallen zijn, min of meer herkenbaar op het eerste gezicht. Hoeveel zie je er? En welke?

De afbeelding werd op Twitter geplaatst en ging al snel het web rond, en er werd veel over gepraat. Niet iedereen kon de verborgen cijfers vinden en iemand maakte zich zelfs zorgen: "Moet ik naar een oogarts?" of zelfs “Zal ik een afspraak maken bij de dokter?”.

Wat denk jij te zien? Als je het niet zeker weet, scroll dan verder en ontdek het antwoord!

De oplossing voor deze optische illusie is de volgende: er zijn zeven getallen in de afbeelding, namelijk 3452839. Hoeveel hiervan heb je echt opgespoord?

Als je ze nog niet allemaal hebt gezien, maak je geen zorgen, want het is normaal: een flinke dosis aandacht is niet genoeg, maar je moet wel een goede contrastgevoeligheid hebben. Het zijn in feite de zwart-witte strepen die de magie van optische illusie bieden.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt