Deze 53-jarige “oma” blijft zo goed in vorm dat zelfs 20-jarigen haar mee uit vragen - BekijkDezeVideo.nl
x
Deze 53-jarige “oma” blijft zo goed…
Ze gaat haar dochter ophalen van de kleuterschool en ziet wat papiertape op haar voeten: “Dat is om te voorkomen dat ze haar sokken verliest Ze draagt ​​haar oude hond 17 km op haar schouders, weg van de oorlog:

Deze 53-jarige “oma” blijft zo goed in vorm dat zelfs 20-jarigen haar mee uit vragen

15 Maart 2022 • Door Janine
1.674
Advertisement

Om fit te blijven heb je veel inzet en doorzettingsvermogen nodig, maar er zijn twee aspecten die je op geen enkele manier mag opgeven: een gezonde en gevarieerde voeding en een goede dagelijkse of wekelijkse dosis fysieke training. Sport en voeding zijn twee elementen die hand in hand gaan en waar je zoveel mogelijk voor moet zorgen als je een goede gezondheid en een goede fysieke conditie wilt hebben! Andrea Sunshine, een 53-jarige vrouw die, om eerlijk te zijn, ook een grootmoeder is, heeft deze filosofie van welzijn volledig omarmd, zozeer zelfs dat ze enkele uren van haar dag in de sportschool doorbrengt tussen apparaten en gewichten om op te tillen. Het resultaat ziet er erg goed uit en ze is zeer tevreden!

via: The Sun

Andrea, een Braziliaanse vrouw die in Londen woont, gelooft absoluut niet in het idee dat vrouwen na een bepaalde leeftijd alleen voor het huis en hun kleinkinderen zouden moeten zorgen. De vrouw stelt in feite dat het perfect mogelijk is om zich zowel aan het huishouden als aan het eigen welzijn te wijden. Andrea geeft absoluut prioriteit aan haar gezondheid en lichaam, met trainingen van 3 tot 8 uur per dag. Het is duidelijk dat het een zeer serieuze en rigide routine is, niet voor iedereen geschikt, waardoor ze echter ook kan deelnemen aan professionele sportcompetities en bij de eerste geclassificeerden arriveert. Ze concurreert vaak met vrouwen die veel jonger zijn dan zij, maar ze slaagt erin om zelfs op haar leeftijd competitief te zijn dankzij de constante training en toewijding die ze erin stopt.

Andrea laat zich absoluut niet afleiden door de ontmoetingen in de sportschool, aangezien ze de training tot in detail moet respecteren, anders zou ze het risico lopen dat alles voor niets is. Hoewel sommigen haar een “beest” noemen vanwege haar spieren, waar ze erg trots op is, geeft Andrea toe dat ze door veel mannen het hof is gemaakt, zelfs vrij jonge. Er zijn enkele mannen onder de 25 jaar die haar proberen te benaderen, maar de gemiddelde leeftijd ligt tussen de 30 en 35.

Advertisement

De "grootmoeder" is ook zo fit omdat ze een gezond dieet volgt met bijvoorbeeld elke dag broccoli met vele andere groenten en eiwitten, die soms zelfs 3500 calorieën bereiken! Natuurlijk volgt Andrea een zeer streng dieet, zozeer zelfs dat ze te zoete groenten probeert te vermijden en geen zout en olie gebruikt in de keuken, maar om van jezelf te houden en gezond te blijven kan het ook minder.

Het advies is om te doen wat je kunt, zonder te overdrijven, om een ​​balans te kunnen vinden en goed te kunnen leven.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt