Zie je de kat de trap op of af gaan? Het antwoord kan veel van je karakter onthullen - BekijkDezeVideo.nl
x
Zie je de kat de trap op of af gaan?…
Het paard begroet zijn baasje voor de laatste keer met een kus tijdens de begrafenis Hij weigert zijn biologische dochter naar het altaar te vergezellen, maar zegt ja op het verzoek van zijn adoptiedochter

Zie je de kat de trap op of af gaan? Het antwoord kan veel van je karakter onthullen

22 Maart 2022 • Door Janine
4.125
Advertisement

Hoeveel persoonlijkheids- en gedragstests hebben we in ons leven gedaan? Veel, en uiteraard allemaal voltooid uit pure nieuwsgierigheid, of plezier, zonder al te veel gewicht te geven aan het eindresultaat. Een van de interessantste tests van bekwaamheid is die welke verband houdt met optische illusies, dat wil zeggen die beelden die op het eerste gezicht een object, een vorm of een levend wezen suggereren, maar die vervolgens, als je goed kijkt, iets anders zouden kunnen voorstellen. Afhankelijk van het antwoord dat kan worden gegeven tegenover een optische illusie, kunnen veel aspecten van ons karakter worden begrepen, zoals in het geval dat we je hieronder willen voorstellen.


Forget about the Dress http://9gag.com/gag/azEP79x?ref=fbp

Pubblicato da 9GAG su Venerdì 3 aprile 2015

Kijk goed naar de afbeelding die we je hebben voorgesteld en die steeds populairder wordt onder internetgebruikers: het toont een kat die op een trap staat, de foto is in zwart-wit en in het algemeen in grijstinten, en om deze reden, en ook andere, brengt het veel mensen in verwarring. De vraag die iedereen zich stelt is de volgende: gaat de kat deze trap op of af? Er zijn maar twee mogelijke antwoorden, en ze kunnen veel onthullen over je karakter en levenshouding.

Als je de kat de trap hebt zien beklimmen, dan heb je veel geluk: in feite is de trap die hij beklimt symbolisch voor een over het algemeen zeer positieve levenshouding; wie de kat de trap ziet oplopen, is zeer constructief en heeft de neiging om zijn doelen te willen bereiken; natuurlijk is niets gemakkelijk in het leven, maar met de juiste vastberadenheid en met een glimlach op je gezicht, kun je de meest onstuimige zeeën oversteken, zelfs de meest gewelddadige stormen. Het geheim is om het glas altijd halfvol te zien!

foto: Facebook

Als je daarentegen de kat de trap hebt zien aflopen, dan heb je de neiging om het glas altijd halfleeg te zien en een negatieve levenshouding aan te nemen. Dit kan eenvoudig te wijten zijn aan de opeenstapeling van negatieve ervaringen waarvan je in het verleden de hoofdrolspeler bent geweest, ervaringen die een emotionele wond in je hart hebben achtergelaten, waardoor het nu moeilijk is om mensen te vertrouwen en je gemakkelijk open te stellen. Maar dit alles hoeft niet per se een negatieve waarde te zijn: wat ons in het verleden pijn heeft gedaan, heeft ons zeker sterker gemaakt, het is moeilijk dat mensen ons nog kunnen bedriegen!

En jij, wat zag jij op het eerste gezicht? Een kat die de trap op of af gaat? Laat het ons weten in de reacties!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt