Passagiers zingen een lied voor een kind dat tijdens een vlucht van 6 uur bleef huilen - BekijkDezeVideo.nl
x
Passagiers zingen een lied voor een…
Ze haat de verlovingsring die ze heeft gekregen en vraagt ​​haar vriend om hem terug te geven: Jongste zoon is boos op zijn ouders: “Jullie kochten een auto voor mijn broer toen hij 18 was, en voor mij niet”

Passagiers zingen een lied voor een kind dat tijdens een vlucht van 6 uur bleef huilen

25 Maart 2022 • Door Janine
1.550
Advertisement

Het is niet gemakkelijk om een ​​klein kind te kalmeren wanneer het zich in een situatie of context bevindt die onzeker voor hem is, of riskant, zo niet nieuw. Jongere kinderen, vooral in hun kindertijd, hebben de neiging om gemakkelijk nerveus te worden, zelfs voor de meest banale dingen, en als ze dan om mama en papa beginnen te huilen, wordt het een echte uitdaging om ze te laten stoppen, vaak tevergeefs. Dus wat doe je om een ​​kind te kalmeren als het bijzonder nerveus is en maar niet kan stoppen met huilen? Dit zeer tedere verhaal probeert hier een origineel antwoord op te geven!


Het verhaal dat we je vandaag willen vertellen, vond plaats op een vlucht die vanuit Dubai in Albanië zou aankomen; een vlucht die minstens 6 uur zou hebben geduurd, genoeg tijd voor een klein kind om onrustig te worden, te klagen en in tranen uit te barsten zonder te stoppen. Een situatie die zeker niet makkelijk is voor de twee ouders van de kleine, maar ook heel gênant voor alle passagiers aan boord van de vlucht Dubai-Albanië.

En dezelfde passagiers, die in plaats daarvan zeker hadden kunnen klagen over het lawaai en de geluidsoverlast in het vliegtuig, brachten in plaats daarvan een onverwacht gebaar van vriendelijkheid in praktijk dat iedereen ontroerde, inclusief de gebruiker die het zeer tedere moment aan boord van het vliegtuig vastlegde op zijn TikTok profiel.

De passagiers, die al hadden gemerkt dat het kind bijzonder nerveus was en niet langer op zijn stoel wilde zitten, begonnen een beroemd kinderliedje te zingen, getiteld "Baby Shark", om te proberen hem te kalmeren, en het lijkt erop dat dit "zang"-experiment al na een paar minuten perfect werkte!

Zoals de gebruiker op TikTok vertelde na het plaatsen van de korte video: "Een baby die huilt in het vliegtuig? Geen probleem met deze tactiek! Eerst probeerden de mensen die om hem heen zaten hem af te leiden, maar toen niets werkte, begonnen een paar kinderen, inclusief mezelf, Baby Shark te zingen en meer mensen voegden zich bij ons koor!"

Advertisement

En te oordelen naar de korte scène die op TikTok is gepost, lijkt het erop dat het kleine geïmproviseerde experiment geweldig werkte; op de afbeeldingen zie je de baby in de armen van vermoedelijk zijn vader, die ineens stopt met huilen en klagen wanneer hij zich realiseert dat alle passagiers om hem heen een van zijn favoriete liedjes zingen.

Een moment van zeldzame tederheid dat zeker niet onopgemerkt is gebleven en dat miljoenen keren is gedeeld op het web. De originele video kun je hier bekijken.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt