Ze gaan naar het restaurant voor hun trouwdag en vinden een kostbare parel op hun bord: “Dat was nog nooit gebeurd"

Janine image
door Janine

05 April 2022

Ze gaan naar het restaurant voor hun trouwdag en vinden een kostbare parel op hun bord: “Dat was nog nooit gebeurd"
Advertisement

Naar een restaurant gaan is een van de grootste genoegens voor wie van eten houdt, maar vooral van gezelschap. Je gaat uit eten om te genieten van een moment van ontspanning, wanneer je geen tijd of zin hebt om te koken, om een ​​speciale gelegenheid te vieren of gewoon om van je favoriete gerecht te genieten. Er zijn mensen die een favoriete plek hebben waar ze een trouwe klant worden, omdat ze de service en de keuken waarderen.

Dit is het geval van een Amerikaans stel dat besloot om naar het gebruikelijke vertrouwde restaurant te gaan om hun trouwdag te vieren, zonder echter een kostbare verrassing op hun bord te verwachten.

via Mirror

Advertisement
Pixabay-Not the actual photo

Pixabay-Not the actual photo

De heer en mevrouw Spressler, Maria en Michael, zijn trouwe klanten van The Lobster House, in New Jersey, waar ze al sinds 1987 gaan eten.

Dus besloten ze zichzelf te trakteren op een speciale avond voor hun 34e trouwdag in hun favoriete restaurant. Ze hadden echter niet verwacht dat ze, door het gebruikelijke gerecht op basis van mosselen te bestellen, een bijzondere verrassing zouden vinden.

Toen het voorgerecht arriveerde, merkte Michael meteen dat een van de mosselen anders leek dan de andere en een groter gewicht had. Hij dacht echter helemaal niet dat er iets in verborgen zat.

Maar toen hij de vork naar zijn mond bracht, merkte hij, terwijl hij kauwde, de aanwezigheid van iets hards op. Op dat moment dacht de man dat hij een tand had gebroken en was hij bezorgd.

Advertisement

Maar toen kwam de gelukkige ontdekking: wat hij in zijn mond had was niets minder dan een parel.

"We hebben tientallen mosselen gegeten en nog nooit zoiets gevonden, dus het was best spannend", zei zijn vrouw.

De parel was nog geen centimeter groot, om precies te zijn 8,8 millimeter, en het stel realiseerde zich meteen dat het heel wat waard zou kunnen zijn. Desondanks was het toeval te bijzonder om erover na te denken om het te verkopen: dus besloten de Spresslers het te houden en gaven ze het idee op om er duizenden dollars aan te kunnen verdienen.

Pixabay-Not the actual photo

Pixabay-Not the actual photo

Ze maken er liever een juweel van voor Maria, door het in een ring of ketting te zetten, misschien met een maritiem thema.

"Het is een mooie herinnering aan die dag, heel speciaal.”

Kortom, een werkelijk merkwaardige gebeurtenis, die de trouwdag van het paar nog mooier en unieker maakte, vooral omdat de parel in een schelp zat, wat vrij zeldzaam is.

Advertisement