"De baas vertelde me dat hij me kon ontslaan wanneer hij dat wilde": werknemer zegt haar baan op en lucht haar hart - BekijkDezeVideo.nl
x
"De baas vertelde me dat hij me kon…
22-jarige moeder is zo uitgeput dat ze twee keer zo oud lijkt te zijn: Ze stappen op de verkeerde terugvlucht en komen uiteindelijk meer dan 1200 km van huis terecht

"De baas vertelde me dat hij me kon ontslaan wanneer hij dat wilde": werknemer zegt haar baan op en lucht haar hart

09 April 2022 • Door Janine
2.568
Advertisement

Werk is een van de dingen waar wij mensen ons nuttig voelen. Ons werk draagt ​​bij aan economische ontwikkeling, aan het welzijn van de samenleving waarin we leven, het is een stimulans voor onze geest en vooral een bron van inkomsten waardoor we vreedzaam kunnen leven. Maar wat als de werkplek niet rustig en vredig was? Denk er even over na... Heb je ooit ernstige ongemakken ervaren op het werk?

Misschien door een onvriendelijke collega of, erger nog, het onaardige gedrag van je baas. Een soortgelijke situatie heeft de vrouw meegemaakt waarover we je zullen vertellen. Elke dag moest ze onvriendelijke grappen aanhoren op kantoor en, helaas, van haar baas. Laten we samen kijken wat er is gebeurd.

via: Reddit

De vrouw vertelde haar verhaal in een bericht op Reddit. Ze schreef over de slechte ervaring die ze op de werkvloer had vanwege iets wat de baas haar elke dag zei.

"Een tijdje geleden verloor mijn man zijn baan en moest ik met alles genoegen nemen om bij te dragen aan de financiën in het gezin. - schrijft de vrouw - Gelukkig vond ik een baan als bediende bij een bank. Ik was nieuw in de omgeving en mijn gebrek aan ervaring zorgde voor wat problemen voor mij. Soms klopten de rekeningen niet, kleine dingetjes, maar mijn collega's en ik waren gedwongen op het werk te blijven totdat alles in orde was".

De werknemer zei dat ze zich erg schuldig voelde tegenover de andere werknemers. Helaas maakte ze fouten die ook anderen troffen en dat zat haar dwars. Maar haar collega's namen haar nooit iets kwalijk, in tegenstelling tot haar baas, Mel. Zodra ze een fout maakte, keek de baas haar glimlachend aan en herinnerde haar eraan dat er maar weinig voor nodig was om haar te ontslaan.

Probeer je de situatie voor te stellen en zet jezelf in haar schoenen. Zou je elke ochtend wakker willen worden, je klaarmaken, de deur uit gaan en een werkdag tegemoet gaan, wetende dat je constant onder druk staat? Waarschijnlijk niet. Voor deze werknemer was het echt onhoudbaar geworden en ze was al zenuwachtig bij de gedachte haar baan te verliezen. Wie zou voor het gezin zorgen? Hoe zouden ze alles moeten doen? Er waren zoveel vragen in haar hoofd. Toen op een dag alles veranderde.

Ze zocht een andere baan en vond het. Het was tijd om wraak te nemen.

Op een ochtend, zodra ze op kantoor aankwam, vroeg ze Mel om even met hem te praten. Het antwoord? Hij zei haar te wachten tot sluitingstijd. “Jammer, ik denk niet dat je me zult vinden. Ik ga al eerder weg.” Tegenover deze woorden van de werkneemster had de baas gezegd dat er geen toestemming was verleend en dat ze niet eerder mocht vertrekken. De vrouw kreeg echter eindelijk de kans om te communiceren dat ze niet maar een paar uur weg zou gaan, maar voor altijd. Ze had zojuist ontslag genomen en was de gelukkigste persoon ter wereld. En dat is begrijpelijk. Voor haar was een weinig sereen hoofdstuk net geëindigd en een nieuw en meer stimulerend hoofdstuk stond op het punt te beginnen.

Heb je ooit een soortgelijke situatie meegemaakt? Zo ja, schrijf over je ervaring in de reacties.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt