Ze gaat naar het ziekenhuis voor een vermeende infectie en ontdekt dat ze zwanger is: een paar uur later komt ze thuis met haar baby - BekijkDezeVideo.nl
x
Ze gaat naar het ziekenhuis voor een…

Ze gaat naar het ziekenhuis voor een vermeende infectie en ontdekt dat ze zwanger is: een paar uur later komt ze thuis met haar baby

08 April 2022 • Door Janine
2.852
Advertisement

Velen zullen zich afvragen hoe het mogelijk is om een ​​zwangerschap voor een ziekte aan te zien, maar toch had Rachael Fogarty, een 29-jarige vrouw, aangenomen dat ze niet zwanger was. De vrouw had tijdens haar werk geklaagd over buikpijn en rugpijn, waardoor ze naar huis moest. Die nacht kon Rachael niet slapen en de volgende dag bracht haar vader haar naar het ziekenhuis, die beiden ervan overtuigd waren dat ze een of andere nierinfectie had. De artsen konden niet direct een bepaalde diagnose stellen, ook niet na de beschrijving van de symptomen van Rachael, maar na een gynaecologische controle werd alles duidelijker: Rachael stond op het punt te bevallen!

Was ze zwanger? Ja. Wist ze dat? Absoluut niet.


Rachael wist niet wat er met haar lichaam aan de hand was, maar de signalen die het haar stuurde, leken meer op een nierinfectie te wijzen dan op iets anders. In ieder geval geloofde ze zeker niet dat ze naar het ziekenhuis zou gaan en naar huis zou komen met een baby in haar armen. In plaats daarvan is dat precies wat er gebeurde met deze vrouw uit Liverpool, die niet eens wist dat ze zwanger was. Rachael en haar partner zijn al 10 jaar samen en zoiets was nog nooit eerder gebeurd. De gynaecoloog die haar onderzocht, en die alle twijfels over haar toestand wegnam, vroeg haar: "Weet je zeker dat je niet zwanger bent?", "Ik kan niet zwanger zijn", antwoordde Rachael geschokt. "Nou, ik kan je baby horen en hij is onderweg, dus je weet het zeker?" drong de dokter aan, terwijl Rachael's overtuigingen vervaagden: "Nee, ik weet het niet helemaal zeker."

Rachael was waarschijnlijk meer dan 37 weken zwanger, maar ze had niets in de gaten omdat ze, zoals ze zelf aangaf, lijdt aan polycysteus ovariumsyndroom, waardoor ze lange periodes niet ongesteld wordt. Negen maanden zonder menstruatie? Een anomalie die voor haar de norm was.

Haar ouders waren verheugd om hun eerste kleinkind te verwelkomen en ook Rachael's partner, aanvankelijk geschokt, opende onmiddellijk zijn hart voor de kleine James. Ze hadden niet gedacht dat ze na een relatie van 10 jaar op deze manier ouders zouden worden. Rachael had niet eens de tijd om het nieuws te verwerken omdat ze bijna onmiddellijk moest bevallen; nu vindt ze dat James het mooiste is wat haar en haar partner ooit kon overkomen.

Een verhaal dat ongelooflijk is! We wensen dit prachtige gezin het allerbeste voor de toekomst.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt