Ze stappen op de verkeerde terugvlucht en komen uiteindelijk meer dan 1200 km van huis terecht

Janine image
door Janine

09 April 2022

Ze stappen op de verkeerde terugvlucht en komen uiteindelijk meer dan 1200 km van huis terecht
Advertisement

Als je reist, is veiligheid altijd een van de eerste factoren waaraan moet worden voldaan, vooral als je met het vliegtuig reist, waar de controles altijd zeer streng zijn. Hoe kan het dan dat er een stel is dat er in geslaagd is om de verkeerde vlucht te nemen? De twee wilden natuurlijk gewoon naar huis na een korte vakantie, maar realiseerden zich te laat dat ze op het verkeerde vliegtuig waren gestapt. Je kunt je de schok voorstellen van het paar en het personeel, absoluut niet voorbereid op zo'n onverwachte gebeurtenis (je neemt tenslotte niet elke dag het verkeerde vliegtuig!).

Een werkelijk veelbewogen thuiskomst.

via DailyStar

Advertisement
Pexels / Not the actual photo

Pexels / Not the actual photo

Elise Mallia, een 33-jarige vrouw, en haar partner Jessy Jezequel, 41 jaar, dachten dat ze aan boord waren gegaan van de terugvlucht die hen naar huis zou brengen, naar Engeland, om precies te zijn naar Stansted, een van de luchthavens van Londen. De twee hadden net een korte vakantie doorgebracht in Frankrijk, in Marseille, om een ​​voetbalwedstrijd bij te wonen en hadden van de gelegenheid gebruik gemaakt om wat sightseeing te doen. Ze hadden nooit kunnen bedenken om hun vakantie te verlengen en in... Spanje te belanden! Het paar stapte in feite aan boord van een vliegtuig op weg naar Madrid, maar realiseerde zich de fout te laat.

Elise zei: "Een uur na het opstijgen zei Jesse dat hij dacht dat hij een stewardess Madrid hoorde zeggen, maar we dachten dat hij het had gedroomd. Maar later realiseerden we ons dat alle stewardessen Spaans spraken. Toen we om uitleg vroegen, vertelden ze dat we op weg naar Madrid waren, maar wij hadden geen idee hoe dat mogelijk kon zijn”.

Advertisement

Elise Mallia, de 33 años, y Jessy Jezequel, de 41, es una pareja inglesa que vive en Fulham que había planeado ir a...

Pubblicato da La Patilla su Mercoledì 6 aprile 2022

Blijkbaar geloofde niemand aanvankelijk wat de twee zeiden, maar toen toonde het paar hun instapkaarten. Niemand begreep hoe het kon dat, na 3 controles, niemand de fout had opgemerkt.

"Eerst dacht iedereen dat we gek waren, totdat we ze onze instapkaarten lieten zien. Hoe kon het dat niemand onze instapkaarten had opgemerkt of gemerkt had dat er twee extra passagiers op de vlucht waren?" vroegen zich de ongelukkige passagiers af die er uiteindelijk in slaagden 5 uur later thuis te komen.

Advertisement