Hij is 25 en zij 85: ondanks het leeftijdsverschil houden ze van elkaar en willen ze trouwen - BekijkDezeVideo.nl
x
Hij is 25 en zij 85: ondanks het leeftijdsverschil…
Haar vriend ligt in de ambulance maar ze wil het wachtwoord van zijn mobieltje: Moeder wil niet dat haar kinderen bij vriendjes thuis slapen: “Geen pyjama party, het is een familieregel

Hij is 25 en zij 85: ondanks het leeftijdsverschil houden ze van elkaar en willen ze trouwen

15 April 2022 • Door Janine
21.691
Advertisement

Liefde is blind en kent geen leeftijd, maar sommige verhalen waarin partners een belangrijk leeftijdsverschil delen, laten ons toch erg perplex staan. Muyiwa, bijvoorbeeld, is een 25-jarige jongen die de liefde lijkt te hebben gevonden in een vrouw die veel ouder is dan hij. Wat is er mis met twee verliefde mensen ondanks hun leeftijd? Niets, maar de vrienden van de jongeman en de familieleden van de vrouw steunen hun relatie helemaal niet. Zou het kunnen zijn omdat zij 85 jaar oud is, 8 kinderen en 20 kleinkinderen heeft?

Zoals je kunt zien, is het leeftijdsverschil tussen de twee echt enorm, maar ze zeggen allebei dat ze verliefd zijn en blij zijn om samen te zijn.

Thereza is een 85-jarige vrouw die een vol leven moet hebben gehad gezien haar grote gezin: 8 kinderen en 20 kleinkinderen van wie ze nu kan genieten. Thereza is ook de eigenaresse van het huis dat Muyiwa, een jonge Afrikaan die is gaan studeren, en zijn vrienden huren. Zo zijn de twee, zo die zo’n groot leeftijdsverschil hebben, met elkaar in contact gekomen. Doordat hij een huis huurt dat hij bezit, leerde Muyiwa de oudere vrouw beter kennen.

Op de vraag hoe de liefde tussen hem en Thereza is ontstaan, wat om eerlijk te zijn zijn oma zou kunnen zijn, zegt hij: "Ik herinner me een vrijdag dat mijn collega er niet was, ik had honger en we hadden geen eten in huis. Ik voelde me erg zwak en uit het niets bracht de oude vrouw me wat eten. Ze kwam en gaf me met grote zorg wat te eten. "

Het lijkt erop dat het precies de extreme vriendelijkheid van de vrouw jegens hem was die de vonk deed oversteken: "De manier waarop ze zich gedroeg en de manier waarop ze me behandelde, zorgde ervoor dat ik van haar ging houden. Ook al zou ze mijn grootmoeder kunnen zijn... maar wat maakt het uit?! Ik hou van haar".

De vrienden van Muyiwa zijn het niet eens met hun relatie en al helemaal niet met hun toekomstplannen om te trouwen. Ook de kinderen en kleinkinderen van Thereza staan ​​absoluut niet achter hun keuze. Aan degenen die hen bekritiseren, antwoordt Muyiwa eenvoudig: "Dit is mijn keuze, dit is mijn geluk. Zoals iedereen zijn eigen keuze heeft".

Advertisement

Thereza zegt ook klaar te zijn om de trouwjurk en de ring aan haar vinger te dragen, ondanks haar hoge leeftijd. Veel gebruikers kozen hun kant, verdedigden de keuzevrijheid en steunden de woorden van de jonge man, die gewoon gelukkig wil zijn. Vele anderen voelden zich natuurlijk genoodzaakt deze buitengewone relatie streng te beoordelen.

Wat denk jij? Kan een groot leeftijdsverschil een relatie in de weg staan?

Tags: AbsurdVerhalenLiefde
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt