Hij publiceert het schriftelijke verzoek van de werkgever online: Om water op kantoor te drinken, moeten werknemers betalen - BekijkDezeVideo.nl
x
Hij publiceert het schriftelijke verzoek…
Vrouw vindt een oude houten kist tijdens het schoonmaken van het strand: er zitten munten en antieke voorwerpen in

Hij publiceert het schriftelijke verzoek van de werkgever online: Om water op kantoor te drinken, moeten werknemers betalen

13 April 2022 • Door Janine
1.373
Advertisement

De werkplek is een belangrijke omgeving, want daar breng je het grootste deel van je dag door. Soms kan het echter onaangenaam zijn: competitieve en misschien oneerlijke collega's, hoog tempo en angst om fouten te maken, werkgevers die niet snel tevreden zijn en algemene voorwaarden van verschillende aard die een onaangename stemming kunnen veroorzaken.

Een gebruiker heeft besloten om op het Reddit-platform de episode openbaar te maken die zich heeft voorgedaan in het bedrijf waar hij werkt en die een zekere onvrede veroorzaakte: zijn baas zou werknemers een vergoeding laten betalen om water op kantoor te drinken.

via: Daily Star

De werknemer plaatste de afbeelding van het briefje dat door zijn baas was geschreven en aan de waterdispenser was bevestigd om aan te geven dat het personeel geld zou moeten betalen om het te gebruiken.

Het vereiste bedrag, een bijdrage die de baas "water club" zou hebben genoemd, zou 5 dollar per maand per werknemer bedragen.

Dit zijn de woorden geschreven op het vel papier dat op de koeler is geplaatst: "Hallo waterdrinker. Als je wilt genieten van dit heerlijke bronwater uit Polen, vraag dan Sandra of Michelle om lid te worden van de fantastische Water Club."

De geplaatste afbeelding kreeg veel views en evenveel reacties van geschokte gebruikers.

Velen kozen de kant van de auteur van het bericht, deelden hun mening erover en vertelden over soortgelijke persoonlijke ervaringen.

Een gebruiker schreef: “In de school waar ik werkte, hadden we een water club omdat het kraanwater vies was. De nieuwe schoolopzichter besloot dat hij de kosten van het water zou dekken. Dit leidde tot de ontdekking dat de schoolsecretaris had gelogen over hoeveel het water het kostte, waardoor iedereen teveel betaalde en hij het verschil in zijn zak stak.”

“Ik werkte voor een grote universiteit die hun medewerkers niet van water voorzag. Het gaat om een zeer rijke universiteit”, voegt een ander eraan toe.

Een derde vroeg zich af wat de twee mogelijke opties waren: “1. Michelle en Sandra zijn erg gul in het verstrekken van drinkwater omdat het bedrijf dat niet is of hun water van slechte kwaliteit is. Ze vragen gewoon hun collega's om te helpen met de kosten. 2) Michelle en Sandra bedriegen hun collega's op een van de eerste levensbehoeften, water."

Wat vind jij? Is het juist om werknemers te laten betalen voor drinkwater op kantoor of vind je de keuze van de werkgever absurd?

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt