Vrouw ziet er de helft van haar 53 jaar uit dankzij een dieet van 150 eieren en ongeveer 7 kg zoete aardappelen per maand

Janine image
door Janine

09 April 2022

Vrouw ziet er de helft van haar 53 jaar uit dankzij een dieet van 150 eieren en ongeveer 7 kg zoete aardappelen per maand
Advertisement

Gezond eten en zorgen voor voldoende lichaamsbeweging. Wie weet hoe vaak vrienden, familieleden, kennissen en misschien zelfs je arts je een antwoord hebben gegeven dat lijkt op de vraag: hoe kan ik in vorm komen? Welnu, dit zijn zeker twee fundamentele aspecten om je goed te voelen en een rustig en vredig leven te leiden vanuit het oogpunt van gezondheid. Maar wat wordt bedoeld met gezond eten en bewegen? Er zijn veel dingen die we kunnen eten, maar welke is geschikt voor ons? En welke oefeningen moeten we doen om aan de kritieke punten van ons lichaam te werken?

Voordat je een pad in deze richting begint, is het natuurlijk altijd goed om erover te praten met een voedingsdeskundige en ook met een personal trainer. Precies wat de vrouw over wie we je gaan vertellen deed. Ze staat op internet bekend als de “fitness-oma” en heeft bij vele gelegenheden gesproken over wat er nodig is om een geweldige lichaamsbouw te hebben. Laten we eens kijken.

via The Sun

Advertisement

De beroemde "fitness-grootmoeder" is in werkelijkheid Andréa Sunshinee, een vrouw die er op 53-jarige leeftijd uitziet als de helft van haar jaren. Geloof je het niet? Kijk maar eens naar de foto's.

De vrouw legde uit dat het hebben van een fysieke vorm zoals die van haar veel toewijding en doorzettingsvermogen vereist. In feite traint ze elke dag minstens 3 uur in de sportschool en soms zelfs tot 8 uur.

"Ze noemen me fitness-oma en dat stoort me helemaal niet. - zei de vrouw in verschillende interviews - Iedereen leeft zoals hij wil, maar oma zijn betekent niet noodzakelijkerwijs dagen thuis doorbrengen om alleen aan schoonmaken en het gezin te besteden. Ik ontzeg mezelf niets, maar ik hou ervan om fit te blijven. Iedereen zegt dat ik er jonger uitzie dan mijn leeftijd en vaak vragen veel jongere mannen me mee uit."

Advertisement

Maar zijn we er zeker van dat het alleen dankzij fysieke activiteit is dat deze vrouw een goed gevormd lichaam heeft? Absoluut niet. Andréa zei dat een voedingsdeskundige haar volgt. De vrouw moet een specifiek dieet volgen en moet oppassen dat ze de hoeveelheid calorieën die ze per dag moet consumeren niet overschrijdt: ongeveer 3500.

Waar je echter sprakeloos van wordt, is om wat ze eet: 150 eieren en zo'n 7 kilo zoete aardappelen per maand. Ja, je leest het goed en we maken geen grapje. Zelf geeft ze toe dat het misschien vreemd en absurd klinkt, maar haar voedingsdeskundige heeft haar een schema gegeven en ze wil dat hoe dan ook volgen. Vooral met betrekking tot eieren die, zoals bekend, met hun hoge eiwitgehalte een uitstekende voedingsstof voor het lichaam zijn.

Deze vrouw, oma van twee prachtige kinderen, is een levend voorbeeld dat met veel opoffering en veel inspanning uitstekende resultaten kunnen worden bereikt. Bovenal getuigt het van hoezeer iedereen meerdere aspecten van zijn leven kan beheren, zonder iets op te geven, zelfs als je grootouder bent.

Wat vind je?

Advertisement