Ze botsen tegen haar op en ze drukt per ongeluk op een knop op de Kraskaart-automaat: ze wint $10 miljoen

Janine image
door Janine

10 April 2022

Ze botsen tegen haar op en ze drukt per ongeluk op een knop op de Kraskaart-automaat: ze wint $10 miljoen
Advertisement

Wanneer het lot besluit zich ermee te bemoeien, is er niets dat de opeenvolging van bepaalde gebeurtenissen kan verhinderen, of ze nu positief of negatief zijn. Veel mensen geloven niet in een vooropgesteld plan, terwijl anderen wel in toeval geloven. Wat je ook gelooft, het verhaal van LaQuedra Edwards is ongelooflijk. De vrouw wilde een kraskaart kopen uit een automaat en net op het moment van de keuze, botste iemand per ongeluk tegen haar aan, waardoor ze op de verkeerde knop drukte. Een klein ongelukje waardoor LaQuedra een winnend lot kocht, ter waarde van 10 miljoen dollar.

Wanneer je zegt dat je een geluksvogel bent…

Advertisement
Flickr / Shoshanah / Not the actual photo

Flickr / Shoshanah / Not the actual photo

Het ongelooflijke verhaal gebeurde in een supermarkt in Tarzana, in Californië, toen LaQuedra Edwards besloot $40 in een kraskaartautomaat te stoppen. De vrouw twijfelde nog welk kaartje ze moest kopen en net toen ze op het punt stond een beslissing te nemen, botste een vreemdeling per ongeluk tegen haar aan, waardoor ze op een willekeurige knop drukte. Het lot zorgde er dus voor dat de vrouw een kraskaart van $30 zou kopen van 200X Scratchers. Het verbazingwekkende nieuws is dat dankzij dat toevallige gebaar de vrouw rijk is geworden. Letterlijk.

Het kaartje van $30 was namelijk de winnende: $10.000.000 uit de jackpot! De vrouw reageerde echter niet meteen zoals je zou verwachten...

Advertisement
Pexels / Not the actual photo

Pexels / Not the actual photo

LaQuedra Edwards was vreselijk geïrriteerd toen de onbekende tegen haar op liep zonder zich zelfs maar te verontschuldigen. Een onbeschoft gebaar waardoor ze veel geld had uitgegeven aan een enkel kaartje, terwijl de vrouw gewend was hetzelfde bedrag uit te geven aan een reeks krasloten tegen een lagere prijs. Ze wist natuurlijk nog niet dat dat ticket van $30 een ongelooflijke overwinning verborg:

"Eerst geloofde ik het niet, ik begon te rijden en bleef naar het kaartje kijken. Toen stopte ik, keek er nog een keer naar, scande het met mijn app California Lottery op mijn mobiel en reed verder en ik bleef maar denken dat het niet waar kon zijn. Ik ben nog steeds geschokt. Het enige wat ik me herinner was dat ik, toen ik erachter kwam hoeveel ik zojuist had gewonnen, zei: ik ben eindelijk rijk!”.

Wat gaat ze met al dat geld doen? Eerst koopt ze een huis, dan zal ze, volgens haar verklaringen, een liefdadigheidsorganisatie beginnen. Wat zou jij doen met 10 miljoen dollar?

Advertisement