Ze ontdekt dat haar broer een tracker in de telefoon van zijn vriendin heeft geïnstalleerd: "Moet ik het haar vertellen of niet?" - BekijkDezeVideo.nl
x
Ze ontdekt dat haar broer een tracker…
Moeder doet nagellak op de voeten van haar tweelingdochters: “Ik kon ze niet uit elkaar houden” 7-jarige jongen bezoekt bejaarde buurvrouw minstens 5 keer per dag om er zeker van te zijn dat het goed met haar gaat

Ze ontdekt dat haar broer een tracker in de telefoon van zijn vriendin heeft geïnstalleerd: "Moet ik het haar vertellen of niet?"

14 April 2022 • Door Janine
985
Advertisement

Hoe zou jij je voelen als iemand zonder je medeweten zou besluiten een geolocatie op je auto te installeren of een applicatie met dezelfde functies op je telefoon? Je zou er waarschijnlijk niet blij mee zijn en je zou je beledigd kunnen voelen door het gebrek aan vertrouwen. Wat als het daarentegen iemand anders was die in de gaten werd gehouden en jij erachter kwam? Geen gemakkelijke vraag! Per slot van rekening zou ieder van ons zich in verlegenheid gebracht voelen.

Stel je voor: je hebt een vriend en vriendin die een relatie hebben. Hij zoekt naar een manier om haar onder controle te houden, hij vindt het en alles zonder dat zijn vriendin het weet, maar jij wel. Hoe zou jij je gedragen? Het antwoord is niet makkelijk, we weten het goed en vooral de hoofdpersoon van dit verhaal weet dat. Laten we eens kijken wat ze vertelde op Reddit.

via: Reddit

Gebruiker @tellornottell3 plaatste een vraag op internet om een ​​groot dilemma op te lossen waarin ze zich bevond. Op een dag hoorde het meisje een gesprek tussen haar vriend en haar broer. "Mijn vriend is een computer- en software-expert. Toen ik op een dag thuiskwam, hoorde ik mijn broer hem vragen om een ​​volg-applicatie op de telefoon van zijn vriendin te installeren en deze te verbergen zodat ze het niet zou zien." - vertelde het meisje - Hij had net een nieuwe mobiele telefoon voor haar gekocht en voordat hij hem aan haar gaf, bedacht hij om dit, in mijn ogen heel verkeerd, te doen".

De auteur wachtte tot haar broer het huis verliet om met haar vriend te praten over wat er zojuist was gebeurd. Jammer dat de jongen niet zo verbijsterd was als zij over wat er was gebeurd, integendeel, hij had alles gedaan zonder met zijn ogen te knipperen. Eerst probeerde hij het te ontkennen, maar toen bekende hij. Ze kon het niet geloven. “Maar besef je wel hoezeer haar privacy is geschonden?” - had ze haar vriend gevraagd. Hij had eenvoudig geantwoord dat ze zich er niet mee moest bemoeien en het met rust moest laten. Het was een zaak tussen de broer en zijn vriendin.

"Ik kan echter niet doen alsof er niets is gebeurd. - vervolgde ze in haar post - Ik ken mijn schoonzus, we hebben een goede relatie en als ik haar niets vertel, heb ik het gevoel dat ik haar vertrouwen beschaam. Ik zou haar graag alles vertellen, maar het blijft maar door mijn hoofd spoken over wat mijn vriend me heeft verteld. Hierdoor kregen we ruzie. Hij denkt dat ik een “bemoeial” ben en dat ik aan mijn eigen leven moet denken. Maar ik ben er niet gerust op”.

Wie zou in haar schoenen niet onrustig zijn en zich niet schuldig voelen. Ze is zich bewust van iets dat ze als zeer ernstig beschouwt, maar ze bevindt zich op een kruispunt. Aan de ene kant is er haar broer, ze zou een oogje kunnen dichtknijpen en hem zijn gang laten gaan. Maar aan de andere kant is er het meisje, een vriendin van haar die, als ze erachter komt, eronder zou kunnen lijden.

De reacties op het bericht lieten niet lang op zich wachten. De meesten zijn het erover eens dat ze het wangedrag van de vriend moet onthullen. Sommigen nodigden haar zelfs uit om afstand te nemen van beide jongens vanwege het gebrek aan transparantie en omdat ze instemden met het installeren van een app, bovendien tegen de wil van de betrokkene in.

Een hele nare situatie. Wie weet wat ze uiteindelijk zal doen. Wat denk jij?

Tags: AbsurdVerhalen
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt