22-jarige moeder is zo uitgeput dat ze twee keer zo oud lijkt te zijn: "Het is mijn dochter die mijn jeugdigheid heeft gestolen."

Janine image
door Janine

09 April 2022

22-jarige moeder is zo uitgeput dat ze twee keer zo oud lijkt te zijn: "Het is mijn dochter die mijn jeugdigheid heeft gestolen."
Advertisement

Het leven van een ouder is in veel opzichten helemaal niet eenvoudig, en het is normaal om je moe en uitgeput te voelen als je te maken hebt met een klein schepsel dat niet onafhankelijk is en heel veel aandacht nodig heeft. Slapeloze nachten zijn misschien wel het ergste en deze jonge moeder, Kendra Sykes, weet er alles van. De moeder is pas 22 jaar oud, maar velen geloven haar niet, ze ziet er veel ouder uit met haar extreem vermoeide en magere gezicht. Iedereen vertelt haar dat ze minstens 40 jaar oud is, of dat ze misschien het slachtoffer is van slechte gewoonten omdat ze zo'n getekend gezicht heeft. De waarheid is echter een andere en de vrouw maakte het duidelijk in een video op TikTok.

De waarheid? Haar dochter van een paar maanden oud heeft haar jeugdigheid gestolen!

via TikTok / crzctldy666

Advertisement
TikTok / crzctldy666

TikTok / crzctldy666

Het gezicht getekend door acne, de wallen onder de ogen, het vermoeide gezicht: Kendra is 22 jaar oud, maar ze ziet er veel ouder uit, en toch heeft ze geenszins een buitensporig leven. De vrouw is een jonge moeder! In de video die ze op TikTok plaatste, grapte de jonge vrouw over haar toestand als uitgeputte moeder en onthulde dat de reden voor haar uiterlijk precies haar dochtertje is. Zoals alle kleine kinderen huilt en jammert Kendra's dochtertje, waardoor mama lange slapeloze nachten heeft. Kendra antwoordde duidelijk wrang en schertsend dat haar dochter "haar jeugd heeft gestolen", ook al lijkt het een onaangename uitdrukking om te zeggen. Sommige gebruikers antwoordden dan ook: "Ik hoop dat je dochter je deze dingen nooit zal horen zeggen".

Over het algemeen waren gebruikers die haar bekritiseerden vanwege haar uiterlijk erg onbeleefd en konden zich niet inleven in iemand die een duidelijk moeilijke tijd doormaakte. Er zijn ook mensen die Kendra hebben verdedigd, en er zijn er die zichzelf in haar schoenen hebben geplaatst omdat ze weten hoe de eerste maanden na de bevalling zijn.

Advertisement
TikTok / crzctldy666

TikTok / crzctldy666

Kortom, 3 uur slaap per nacht gedurende een periode van meer dan 3 maanden kan voor iedereen een verwoestende ervaring zijn. Rust is essentieel, vooral voor een moeder die dag en nacht voor haar baby moet zorgen. Over Kendra's huidaandoening schreef een gebruiker haar: "Het kan te wijten zijn aan chronische uitdroging. Ik had een vriendin die alleen cola dronk en dat ging goed totdat ze zwanger werd, daarna kreeg haar huid een soortgelijke reactie." Waarop Kendra antwoordde: “Dat zou best kunnen! Ik drink veel koffie en vergeet water te drinken."

In ieder geval is het niet eerlijk om een ​​persoon alleen op zijn uiterlijk te beoordelen. Laten we op onze woorden letten, omdat we nooit echt kunnen weten wat die persoon doormaakt.

Advertisement