Haar zwager overlijdt tijdens de bruiloft: de bruid wordt woedend en vraagt ​​om schadevergoeding

Janine image
door Janine

14 April 2022

Haar zwager overlijdt tijdens de bruiloft: de bruid wordt woedend en vraagt ​​om schadevergoeding
Advertisement

We weten het, de trouwdag is absoluut een van de mooiste momenten in het leven. Het is de dag waarop de liefde tussen twee mensen officieel wordt, het moment waarop familieleden en vrienden zich rond het paar verzamelen om hun vreugde en de mogelijkheid om samen plezier te hebben te delen. Maar wat als de dingen niet gaan zoals gepland en er iets onverwachts gebeurt? In dit geval kan de situatie in zeer korte tijd veranderen en van de mooiste dag veranderen in een om te vergeten.

Er heeft zich een zeer ongelukkige situatie voorgedaan in het verhaal dat we je gaan vertellen. Laten we samen kijken wat er is gebeurd.

via Reddit

Advertisement
Pixnio - Not the actual photo

Pixnio - Not the actual photo

In een bericht op Reddit vertelde een vrouw dat ze een zeer nare episode had meegemaakt op de trouwdag van de broer van haar man. De bruiloft was, zoals duidelijk wordt uit haar woorden, groots georganiseerd. Alle details waren tot in de puntjes verzorgd voor een sprookjesachtige ceremonie die de achtergrond vormde van de liefde tussen twee bijzondere mensen voor deze vrouw. De broer van haar man stond op het punt te trouwen met de vrouw die al jaren aan zijn zijde stond en iedereen was opgetogen. Tussen de vier was alles altijd goed geweest, ze hadden een geweldige relatie, maar op hun trouwdag ging er iets mis.

"Het gebeurde allemaal heel snel. - zei gebruiker @HaKyunga29 - We waren bij de receptie toen mijn man zich niet lekker voelde en naar het ziekenhuis werd gebracht. Helaas had hij een aneurysma en heeft het niet gehaald. Hij stierf, net toen hij het mooiste moment in het leven van zijn broer vierde."

We kunnen ons alleen maar voorstellen wat het voor deze vrouw betekende om haar man zo plotseling en vooral in een situatie van vreugde en sereniteit te verliezen. De pijn zelf was erg groot, maar daar kwam nog een diep verdriet en bitterheid bij toen de weduwe een paar dagen later ruzie kreeg met haar schoonzus.

"De volgende dagen waren zowel mijn zwager als mijn schoonzus aan mijn zijde - vertelde ze op Reddit - Op een avond benaderde ze me en begon tegen me te praten. Ze vertelde me hoe vreselijk alles was en hoe erg het was dat dat voorval was gebeurd op de dag van haar huwelijk. Ik vertelde haar dat we wisten van de toestand van mijn man en dat we de situatie altijd onder controle hadden gehouden met onderzoeken en behandelingen, maar het was allemaal nutteloos geweest".

Advertisement
Pixabay - Not the actual photo

Pixabay - Not the actual photo

Het absurde was, volgens de woorden van de auteur, de reactie van de schoonzus. De bruid was compleet overdonderd door het nieuws dat iedereen, inclusief haar man, van de ziekte op de hoogte was. "Mijn schoonzus vertelde me dat, als zij het ook geweten had, ze ons nooit voor de bruiloft zou hebben uitgenodigd. - schreef de vrouw in de post - Volgens haar hadden we de mooiste dag van haar leven verpest en ze vertelde me dat ik haar ook de helft van de gemaakte kosten zou moeten vergoeden omdat mijn man en ik de oorzaak waren van het mislukken van een extreem dure bruiloft”.

De gebruiker zei verder dat ze niet meer tegen die beschuldigingen kon en haar schoonzus beval haar huis te verlaten zonder ooit nog terug te komen, tenzij ze zich verontschuldigde. Aangetrokken door hun discussie, kwamen de schoonouders tussenbeide en zeiden hen te kalmeren, ook uit respect voor het verlies dat ze allemaal net hadden geleden.

Blijkbaar heeft de vrouw sindsdien haar schoonzus niet meer gezien en doet ze er alles aan om familiebijeenkomsten te vermijden waar ze elkaar misschien hadden ontmoet. Maar ze bleef met een grote twijfel achter: heeft ze er goed aan gedaan zo te reageren of had ze de de bruid kunnen begrijpen tegenover een misgelopen huwelijk?

Beide vrouwen hadden die dag immers een groot verlies geleden: de bruiloft enerzijds, de echtgenoot anderzijds. Maar wie heeft gelijk en wie niet? Wat zou jij gedaan hebben in haar plaats?

Advertisement