Drie maanden na de geboorte van een tweeling kwam ik erachter dat ik weer zwanger was van een tweeling

Janine image
door Janine

23 April 2022

Drie maanden na de geboorte van een tweeling kwam ik erachter dat ik weer zwanger was van een tweeling
Advertisement

Er zijn vrouwen die niet kunnen wachten om zwanger te worden en die, aan de andere kant, liever snel de 9 maanden en de bevalling willen doorkomen, zonder al te veel na te denken over de verschillende complicaties en onvermijdelijke ongemakken die gepaard gaan met de hele periode waarin je zwanger bent. Een vrouw genaamd "bae_favvy1" op TikTok deelde haar ongelooflijke verhaal: drie maanden na de geboorte van een tweeling ontdekte ze dat ze opnieuw zwanger was van... nog een tweeling! Hoe waarschijnlijk was het dat het kon gebeuren? De vrouw probeerde het filosofisch en ook met een flinke dosis ironie op te vatten en deelde het nieuws in een video op haar kanaal.

via TikTok / bae_favvy1

Advertisement
TikTok / bae_favvy1

TikTok / bae_favvy1

"Drie maanden nadat ik mijn tweeling kreeg, ben ik alweer twee maanden zwanger van een andere tweeling...", is te lezen in de video waarin deze jonge moeder het goede nieuws aankondigt, terwijl ze haar prachtige tweeling vasthoudt. Er zijn paren die kinderen willen hebben maar helaas niet in staat zijn zwanger te worden en om deze reden hun toevlucht nemen tot alternatieve methoden; dan zijn er gevallen zoals die van "bae_favvy1", die slechts 3 maanden na de bevalling ontdekte dat ze opnieuw zwanger was.

Advertisement
TikTok / bae_favvy1

TikTok / bae_favvy1

De video werd gezien door meer dan 3 miljoen gebruikers, die de nieuwe moeder complimenteerden en haar herinnerden aan alle positieve kanten van deze nieuwe onverwachte zwangerschap: “Stel je voor dat je 4 baby's krijgt met slechts 2 zwangerschappen! Ze zullen snel opgroeien en je zult een mooi groot gezin krijgen!”. Het zou best handig kunnen zijn om zo te denken! Een gedachte die door meer dan één gebruiker is gedeeld: "Ik vind het ook... omdat ik graag een groot gezin zou willen hebben, maar niet zwanger wil zijn". Zoals eerder vermeld, is de periode van de zwangerschap niet gemakkelijk en veel vrouwen zouden deze lange stap liever gewoon overslaan.

In ieder geval feliciteerden velen de jonge nieuwe moeder. Sommigen hebben haar met ironie gewaarschuwd voor haar nabije toekomst: “Zet je schrap, want je zult nooit meer slapen", of: "Waarom heb je jezelf zoiets aangedaan?!".

TikTok / bae_favvy1

TikTok / bae_favvy1

Een ander grapte over de zwangerschap: "Degenen die feliciteren hebben duidelijk nog nooit een tweeling gehad! Na 29 weken zou ik het idee om weer een tweeling te krijgen, niet aankunnen!”.

Het zal zeker niet gemakkelijk zijn om al zo snel weer zwanger te zijn en om met twee tweelingen om te gaan, maar we zijn er zeker van dat deze moeder binnenkort een groot en mooi gezin zal hebben om trots op te zijn!

Advertisement