Drie maanden na de geboorte van een tweeling kwam ik erachter dat ik weer zwanger was van een tweeling - BekijkDezeVideo.nl
x
Drie maanden na de geboorte van een…
Dakloze jongen wordt gefilmd terwijl hij de verjaardag van zijn honden viert: zij zijn zijn enige familie De langste familie ter wereld: hun totale lengte is gelijk aan een halve tennisbaan

Drie maanden na de geboorte van een tweeling kwam ik erachter dat ik weer zwanger was van een tweeling

23 April 2022 • Door Janine
11.128
Advertisement

Er zijn vrouwen die niet kunnen wachten om zwanger te worden en die, aan de andere kant, liever snel de 9 maanden en de bevalling willen doorkomen, zonder al te veel na te denken over de verschillende complicaties en onvermijdelijke ongemakken die gepaard gaan met de hele periode waarin je zwanger bent. Een vrouw genaamd "bae_favvy1" op TikTok deelde haar ongelooflijke verhaal: drie maanden na de geboorte van een tweeling ontdekte ze dat ze opnieuw zwanger was van... nog een tweeling! Hoe waarschijnlijk was het dat het kon gebeuren? De vrouw probeerde het filosofisch en ook met een flinke dosis ironie op te vatten en deelde het nieuws in een video op haar kanaal.


"Drie maanden nadat ik mijn tweeling kreeg, ben ik alweer twee maanden zwanger van een andere tweeling...", is te lezen in de video waarin deze jonge moeder het goede nieuws aankondigt, terwijl ze haar prachtige tweeling vasthoudt. Er zijn paren die kinderen willen hebben maar helaas niet in staat zijn zwanger te worden en om deze reden hun toevlucht nemen tot alternatieve methoden; dan zijn er gevallen zoals die van "bae_favvy1", die slechts 3 maanden na de bevalling ontdekte dat ze opnieuw zwanger was.

De video werd gezien door meer dan 3 miljoen gebruikers, die de nieuwe moeder complimenteerden en haar herinnerden aan alle positieve kanten van deze nieuwe onverwachte zwangerschap: “Stel je voor dat je 4 baby's krijgt met slechts 2 zwangerschappen! Ze zullen snel opgroeien en je zult een mooi groot gezin krijgen!”. Het zou best handig kunnen zijn om zo te denken! Een gedachte die door meer dan één gebruiker is gedeeld: "Ik vind het ook... omdat ik graag een groot gezin zou willen hebben, maar niet zwanger wil zijn". Zoals eerder vermeld, is de periode van de zwangerschap niet gemakkelijk en veel vrouwen zouden deze lange stap liever gewoon overslaan.

In ieder geval feliciteerden velen de jonge nieuwe moeder. Sommigen hebben haar met ironie gewaarschuwd voor haar nabije toekomst: “Zet je schrap, want je zult nooit meer slapen", of: "Waarom heb je jezelf zoiets aangedaan?!".

Advertisement

Een ander grapte over de zwangerschap: "Degenen die feliciteren hebben duidelijk nog nooit een tweeling gehad! Na 29 weken zou ik het idee om weer een tweeling te krijgen, niet aankunnen!”.

Het zal zeker niet gemakkelijk zijn om al zo snel weer zwanger te zijn en om met twee tweelingen om te gaan, maar we zijn er zeker van dat deze moeder binnenkort een groot en mooi gezin zal hebben om trots op te zijn!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt