"Kinderen en begeleiders mogen niet op de bruiloft komen”: de verzoeken van een paar leiden tot discussie

Janine image
door Janine

26 April 2022

"Kinderen en begeleiders mogen niet op de bruiloft komen”: de verzoeken van een paar leiden tot discussie
Advertisement

Het organiseren van de trouwdag is spannend, maar ook erg stressvol voor sommige stellen: nadenken over de gasten, de locatie, de trouwjurk, het eten en alle duizenden onverwachte gebeurtenissen die te verwachten zijn, kan erg complex zijn. Het bruidspaar voelt zich ook vaak bevoegd om de meest absurde verzoeken te doen als het om hun huwelijk gaat, wat vaak voor nogal wat controverse zorgt. Dat is wat er gebeurde toen Kaytlyn Rosk en haar vriend, Tyler Wyatt, een lijst met regels aankondigden die gasten op hun trouwdag moesten volgen. Onder alle verzoeken viel dit op: "Kinderen niet toegestaan".

via TikTok / kroskxx

Advertisement

Iedereen organiseert en beheert zijn bruiloft naar eigen goeddunken, maar sommige stellen slagen er echt in om hun gasten zich ongemakkelijk te laten voelen met hun verzoeken. Kaytlyn Rosk en Tyler Wyatt kondigden een reeks ongebruikelijke verzoeken aan in een video op hun TikTok-account, die hun volgers en, belangrijker nog, hun toekomstige gasten onmiddellijk alarmeerden.

Advertisement

In deze lijst vallen natuurlijk enkele verzoeken op: begeleiders van welke aard dan ook zijn niet toegestaan ​​(vergeet je wederhelft, zelfs als het je vriend is waar je al 10 jaar mee samen bent) en zelfs geen kinderen; daarnaast is er een dresscode die door alle gasten gerespecteerd moet worden. Oh en als je het je afvroeg, de twee lijken niet bereid om uitzonderingen te maken: “Aan niemand worden enige gunsten verleend.”

Wat de gasten vooral stoorde, was misschien het feit dat ze zelf drie kinderen hebben. Toch hebben ze besloten om de kleintjes niet uit te nodigen voor hun feest en dat hun kinderen de enige aanwezige kinderen zullen zijn gedurende de dag.

Naast kinderen is ook het verbod om een ​​begeleider mee te nemen niet onopgemerkt gebleven. Toegegeven, het heeft weinig zin om iemand uit te nodigen die je niet kent, maar sommige gasten voelen zich misschien ongemakkelijk om alleen te zijn en niemand te kennen. Maar dat maakt dit stel niet uit, ze willen alleen mensen die echt bevriend met hen zijn op hun bruiloft.

Wat vind jij van deze regels? Ben je ooit naar een bruiloft geweest waar ongebruikelijke verzoeken werden gedaan door het bruidspaar? Laat ons je ervaring weten in de reacties!

Advertisement