Hij maakt zijn kind moe voordat hij aan boord gaat: een manier om hem rustig te laten slapen (+VIDEO)

Janine image
door Janine

03 Maart 2023

Hij maakt zijn kind moe voordat hij aan boord gaat: een manier om hem rustig te laten slapen (+VIDEO)
Advertisement

Reizen is een van de mooiste dingen die in het leven kunnen worden gedaan, maar er zijn gevallen waarin de verplaatsingen anders kunnen zijn dan we ons hadden voorgesteld. Als je bijvoorbeeld een klein kind hebt, is het goed dat je een manier vindt om hem zo rustig mogelijk te laten voelen. Dit niet alleen voor de kleine en voor zijn mama en papa, maar ook voor alle andere aanwezige passagiers.

Het risico dat je loopt, is namelijk dat je in vervelende situaties terechtkomt waarin je kind niet stil kan zitten, onrustig raakt, misschien huilt en reizigers stoort. De vader in het middelpunt van dit verhaal lijkt echter een perfecte oplossing te hebben gevonden om zijn 1-jarige rustig te houden. Laten we eens kijken hoe.

via mamastayup/Instagram

Advertisement
mamastayup/Instagram

mamastayup/Instagram

Een video die op Instagram is geplaatst door Kiley Freeman, de vriendin van basketballer Allerik J. Freeman, is op internet te zien geweest en heeft veel gebruikers geamuseerd vanwege het briljante idee dat de man had. De twee stonden samen met hun eenjarige kleintje op het punt aan boord van een vliegtuig te gaan, maar ze vreesden dat het kind tijdens de reis onrustig zou worden, dus bedachten ze een oplossing om hem “moe te maken”.

Op de beelden zien we het kind, met zijn vader achter zich aan, onvermoeibaar voortbewegen op een transportband op de luchthaven die de andere kant op gaat. Het onderschrift bij de video luidt: "Hoe je energie te gebruiken voor een vlucht". Het is een geniaal idee, dat nuttig zou kunnen zijn voor veel andere ouders.

Advertisement
furlize/Instagram

furlize/Instagram

"Dit is veel makkelijker dan een rondje te lopen op de luchthaven"; "Hij loopt alsof hij de wereld gaat veroveren, wat heerlijk"; “Hier had ik nooit over nagedacht, het is geniaal” - dit zijn slechts enkele van de overwegingen van gebruikers, die het erover eens waren dat het idee heel origineel was.

Het is geen slecht idee om een ​​kleintje te vermoeien of in ieder geval actief te houden tot het moment van de vlucht, integendeel. Eenmaal aan boord viel hij in een mum van tijd in slaap en voelde zich op zijn gemak, terwijl hij ook anderen hielp. Het is niet gezegd dat het nodig is: misschien is het een rustig kind dat geen overlast zal veroorzaken, maar misschien wist deze vader wat er kon gebeuren en kunnen we ons bij het zien van de beelden alleen maar voorstellen hoe actief hij kon zijn.

Heb jij er ook een trucje voor?

Advertisement