Ze voelt buikpijn tijdens de vlucht en gaat naar het toilet: ze bevalt van een zoontje

Janine

18 Januari 2023

Ze voelt buikpijn tijdens de vlucht en gaat naar het toilet: ze bevalt van een zoontje
Advertisement

Zwangerschappen zijn heel bijzondere momenten in het leven van elke vrouw en iedereen zoekt naar de beste manier om ermee om te gaan. Er zijn eenvoudige wegen waarvoor aanstaande moeders niet al te veel opofferingen hoeven te maken en voorzichtig moeten zijn met welke actie ze ook besluiten te ondernemen, en andere, aan de andere kant, die delicater zijn en om ze te voltooien, moet je opletten en jezelf niet overbelasten. En dan zijn er de "onzichtbare" zwangerschappen waarbij de vrouw in kwestie niet weet dat ze zwanger is, aangezien ze geen symptomen heeft.

Zo'n situatie is die waarin de vrouw in het middelpunt van dit verhaal zich bevond, een vrouw die moeder werd zonder het zich voor te kunnen stellen. Laten we samen uitzoeken wat er is gebeurd.

via New York Post

Advertisement

Pexels - Not the actual photo

De hoofdrolspeelster van dit bijzondere verhaal heet Tamara en ze vloog van Guyaquil, in Ecuador naar Amsterdam toen ze hevige pijn in haar buik voelde. De vrouw was op weg naar Madrid, in Spanje, maar de reis omvatte een tussenstop in de Nederlandse stad en gelukkig maar, kunnen we wel zeggen. Want terwijl ze in het vliegtuig zat, voelde ze zich niet lekker en ging naar het toilet.

In een zeer korte tijd, volgens wat zij en het personeel van de luchtvaartmaatschappij zeiden, en na een paar weeën, beviel de vrouw van een prachtige baby. Niet wetende dat ze zwanger was, vroeg ze om hulp en gelukkig waren er twee Oostenrijkse artsen en een verpleegster aan boord van het vliegtuig die haar meteen te hulp snelden. Een nogal bijzondere geboorte, origineel en vooral onverwacht, waar iedereen sprakeloos van werd.

Pexels - Not the actual photo

Na de landing op Schiphol in Amsterdam zijn de kersverse moeder en haar baby per ambulance naar het Spaarne Gasthuis Haarlem Zuid gebracht. Hier kregen ze alle nodige zorg en kort daarna verklaarde een woordvoerder van het ziekenhuis dat het met allebei heel goed ging en dat de kleine Maximiliano was genoemd naar een van de artsen die de vrouw had geholpen.

Een heel bijzonder verhaal dat iedereen verbaasde en dat niet elke dag gebeurt. Het is moeilijk voor een vrouw om niet te beseffen dat ze zwanger is, maar het is niet onmogelijk. "Onzichtbare" zwangerschappen komen in sporadische gevallen voor en vertonen geen tekenen dat er iets verandert in het lichaam van de aanstaande moeder. Hoe dan ook, of het nu onverwachts komt of niet, een kind is altijd een prachtig cadeau, daarom moeten we blij zijn dat alles goed is gegaan voor Tamara en haar zoon.

We wensen hen een goed leven toe.

Advertisement