Ze weet niet hoe ze $749 moet betalen voor het vliegticket van haar 2-jarige dochter, maar een onbekende komt tussenbeide: "Ik zal ervoor betalen"

Janine

28 November 2022

Ze weet niet hoe ze $749 moet betalen voor het vliegticket van haar 2-jarige dochter, maar een onbekende komt tussenbeide:
Advertisement

Heel jonge kinderen kunnen al met het vliegtuig reizen en hoeven vaak niet eens een ticket te betalen om een ​​zitplaats te reserveren. Elke luchtvaartmaatschappij kan echter de leeftijdsgrens bepalen waarbinnen een kind gratis mag reizen. De hoofdpersoon van dit verhaal was ervan overtuigd dat zijn tweejarige zoon was vrijgesteld van het betalen van een ticket, maar hij had het bij het verkeerde eind en helaas ontdekte hij het pas een paar uur voor het instappen, bij het inchecken. Het echte probleem is dat het extra kaartje heel veel zou hebben gekost en de man had dat geld absoluut niet. Gelukkig voor hem kwam een ​​onbekende die getuige was geweest van het tafereel hem te hulp.

via CBS News

Advertisement

Toen de man de incheckbalie naderde op een luchthaven in Omaha, in Nebraska, met zijn dochter in zijn armen, vroeg de grondsteward hem hoe oud het kleine meisje was. De vader antwoordde dat het meisje net twee was geworden en op dat moment vroeg hij haar vliegticket. De man was er echter van overtuigd dat zijn dochter gezien haar leeftijd gratis mocht reizen, maar hij had het mis. De man werd plotseling overmand door emoties omdat hij het zich niet kon veroorloven om op zo'n korte termijn een nieuw ticket te boeken. "Hij deed een stap opzij en probeerde te bellen. Door zijn dochter te omhelzen en haar hoofd vast te pakken, kon je zien dat hij diepbedroefd was", zei een andere medewerker, Kevin Leslie, getuige van de scène.

Op dat moment gebeurde er echter een groot klein "wonder": een onbekende vrouw kwam naar voren en besloot de kosten van het ticket van het kind te betalen. De dialoog tussen de vrouw en de baliemedewerker, waar ook Kevin Leslie getuige van was, ging min of meer als volgt: "Ik wil haar ticket kopen", zei de vrouw, wijzend naar het kleine meisje. “Weet u hoeveel dit ticket kost?" antwoordde de verbaasde medewerker. "Ongeveer $700?" "$749".

"This woman needs to be commended. A gentleman was checking in for his flight when the agent asked how old his daughter...

Pubblicato da Love What Matters su Mercoledì 8 marzo 2017

De jonge vader omhelsde zijn weldoenster en vroeg haar om een ​​adres om het geld terug te kunnen teruggeven, maar ze was duidelijk: "Maak je geen zorgen". Noch de jonge vader, noch Leslie was op de hoogte van de identiteit van de vrouw totdat Leslie dit verhaal openbaar maakte en verschillende gebruikers de vrouw herkenden en haar identificeerden als Debbie Bolton, de mede-oprichtster en wereldwijd hoofd verkoop van Norwex.

Debbie Bolton beweerde later dat ze gewoon "deed wat iedereen zou doen" en dat ze nooit had verwacht dat haar vriendelijke daad zoveel impact zou hebben. Maar aangezien ze zoveel mensen heeft bereikt, hoopt ze dat haar actie het leven van andere mensen kan inspireren en positief kan beïnvloeden.

Advertisement