Vrouw staat haar stoel bij het raam niet af aan een klein meisje en ze barst in tranen uit

Janine image
door Janine

28 Februari 2023

Vrouw staat haar stoel bij het raam niet af aan een klein meisje en ze barst in tranen uit
Advertisement

Met het vliegtuig van de ene plaats naar de andere gaan is voor velen een gewoonte geworden. Als er aan de ene kant mensen zijn die geen enkel probleem aan boord hebben, zijn er even zovelen die nooit helemaal kalm zijn en koste wat het kost proberen de beste oplossing te vinden om geen problemen te krijgen.

Ook de hoofdpersoon van dit verhaal, die alleen op reis was, had samen met haar ouders de juiste manier gevonden om met een lange vlucht om te gaan, maar helaas ging het niet zoals gepland en er ontstonden wat problemen. Laten we eens kijken.

via Reddit

Advertisement
Pixnio - Not the actual photo

Pixnio - Not the actual photo

Het verhaal verscheen op Reddit, waar een 22-jarige vrouw besloot de situatie waarin ze zich bevond te vertellen, om advies te vragen en te weten of haar gedrag correct was of niet. "Ik moest in mijn eentje een vlucht van 8 of 9 uur maken - schreef de auteur - Het was niet gemakkelijk voor mij geweest om mijn familie achter te laten en ik heb een groot deel van de dag huilend doorgebracht. Ik had een stoel bij het raam voor de vlucht en ik kon niet wachten om te gaan zitten en een beetje te ontspannen." Jammer dat ze bij het instappen een nare verrassing aantrof.

In haar plaats zat een klein meisje dat keek naar wat er buiten het vliegtuig gebeurde, op de middelste stoel, met direct naast haar, haar vader. “Ik keek naar de man en gebaarde naar hem om hem duidelijk te maken dat de stoel van zijn dochter eigenlijk van mij was – vervolgde ze – maar hij antwoordde door te wijzen op de vrije stoel aan de kant van het gangpad. Ik wist niet wat ik nog meer moest antwoorden en ik ging daar zitten”.

Maar toen nam het meisje contact op met haar familie en vertelde hen wat er was gebeurd. Haar vader zei haar meteen dat ze haar plek moest opeisen, omdat hij zelf, toen hij het boekte, meer had betaald om zijn dochter de comfort te geven die ze volgens hem nodig zou kunnen hebben. Daarom sprak ze opnieuw met de buurman en hij kon niet anders dan van plaats te veranderen, waardoor zijn kleine meisje onbedaarlijk begon te huilen.

Advertisement
Pxhere - Not the actual photo

Pxhere - Not the actual photo

"Ik voelde me schuldig en deed er alles aan om het kleine meisje toch uit het raam te laten kijken - bekende het meisje - Was het verkeerd om mijn stoel op te eisen?". De meeste gebruikers hebben zich in haar voordeel uitgesproken, haar verdedigd tegen de beschuldigingen van de vader van dat kind en beweerden dat hij er zelf aan had kunnen denken om meer te betalen voor het ticket om zijn kind naast het raam te laten zitten. Dat had hij niet gedaan, dus hij kon niet verwachten dat anderen zouden opgeven waar ze voor hadden betaald.

Zou jij het kleine meisje hebben laten zitten, of zou je je op dezelfde manier hebben gedragen?

Advertisement