Hij gooit het afval in een veld met oude olijfbomen, maar vergeet zijn loonstrookje in de zakken: opgespoord en beboet - BekijkDezeVideo.nl
x
Hij gooit het afval in een veld met…
Oma weigert op haar kleindochter te passen: Stafchef legt uit hoe men moet reageren op het ontslag van een medewerker:

Hij gooit het afval in een veld met oude olijfbomen, maar vergeet zijn loonstrookje in de zakken: opgespoord en beboet

23 April 2022 • Door Janine
5.711
Advertisement

Er wordt gezegd dat het goede dat gedaan is altijd terugkomt, maar volgens dit populaire gezegde geldt ook het tegenovergestelde: karma zal er in feite voor zorgen, om degenen te straffen die volharden in het begaan van slechte daden. We hopen dat de hoofdpersoon van dit tragikomische nieuws zijn lesje heeft geleerd, nadat hij een boete had gekregen voor het weggooien van zijn afval in een veld beplant met olijfbomen. Helaas lijkt het gooien van afval op straat, misschien ver van huis, op minder bezochte plaatsen, een nogal "modieuze" gewoonte, maar tegelijkertijd zeer schadelijk voor onze planeet. Op een historisch moment waarop de aarde ons om hulp vraagt, is het echt dom om haar zelfs in ons kleine dagelijkse leven opzettelijk te blijven vervuilen.

Gelukkig heeft karma nogmaals toegeslagen.


Er zijn nog steeds mensen die anno 2022 hun afval op straat gooien, zonder dat ze er spijt van hebben. Waarom sommige mensen hun land, hun eigen huis, blijven vervuilen, blijft een mysterie dat moet worden opgelost. De politieagenten hebben echter een ander mysterie onthuld: de identiteit van de man die, zonder terughoudendheid, zakken afval gooide in een veld met eeuwenoude olijfbomen. Blijkbaar verraadde de man zichzelf, want onder die zakken die hij had weggegooid, bevond zich ook de papieren versie van zijn salaris en andere belastingdocumenten met gevoelige gegevens. De politie hoefde alleen de persoonsgegevens en woonplaats uit te lezen om de dader op te sporen. Het moet een koude douche voor hem zijn geweest om een ​​boete van 600 euro te krijgen, "alleen maar” voor het weggooien van wat afval. We hopen natuurlijk dat het bedrag voldoende was om hem ervan te weerhouden door te gaan met deze slechte gewoonte.

De lokale politie becommentarieerde het verhaal met de volgende woorden: "Dankzij dit kostbare document (de loonstrook) zal deze bevuiler, op grond van en voor de effecten van de Milieuwet, worden onderworpen aan een boete van 600 euro naast het herstel van de staat van deze plaats. Men hoopt dat de administratieve sancties goed gegrift zullen blijven in het geheugen van de overtreder die heeft besloten het afval achter te laten in de schaduw van eeuwenoude bomen van ons grondgebied".

Wat te zeggen, laten we hopen dat hij zijn lesje heeft geleerd, aangezien de gezondheid van onze planeet op het spel staat.

Tags: NatuurAbsurdVerhalen
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt