Echtgenoot bedriegt haar en zij renoveert het huis met zijn kostbare elpees als “vloer”: de wraak van een vrouw

Janine image
door Janine

25 April 2022

Echtgenoot bedriegt haar en zij renoveert het huis met zijn kostbare elpees als “vloer”: de wraak van een vrouw
Advertisement

Verraad door de partner is niet gemakkelijk om mee om te gaan. Er zijn mensen die erin slagen het filosofisch op te vatten, een moment van zwakte in de ander te accepteren en misschien zelfs te vergeven. Aan de andere kant zijn degenen met een sterker temperament vuriger en kunnen wat wrok koesteren, misschien zullen ze een manier zoeken om wraak te nemen.

Precies wat de hoofdpersoon van het verhaal dat we je gaan vertellen deed. Ze heeft het verraad van haar man nog niet helemaal verwerkt en niet alleen is ze van hem gescheiden, maar ze heeft ook een originele en fantasierijke wraak bedacht. Laten we eens kijken.

via The Sun

Advertisement

Sonia Barton is een 47-jarige Engelse vrouw die enige tijd geleden het bedrog van haar man ontdekte. De vrouw vroeg onmiddellijk de echtscheiding aan om bij hem weg te gaan, maar dat was niet genoeg. Ze bleef constant nadenken over de hele situatie en een manier om hem ervoor te laten boeten. Blijkbaar heeft ze de oplossing gevonden en bij nader inzien blijkt het resultaat in alle opzichten spectaculair te zijn.

Gepassioneerd door bricolage en doe-het-zelven, heeft Sonia besloten om de keuken en in het bijzonder de vloer te renoveren. Als je denkt dat het niets met wraak te maken heeft, heb je het mis. Ja, want de herstructurering omvat precies het belangrijkste element van de wraak: de kostbaarste platen van haar ex-man.

We adviseren degenen die gepassioneerd zijn door muziek om de rest van het artikel niet te lezen, aangezien de actie van de vrouw de hele collectie van 33 en 45 toerenplaten van de man materieel heeft vernietigd.

Advertisement

De vrouw koos datgene uit waar haar man het meest om gaf en gebruikte het om de keukenvloer opnieuw te betegelen. Sonia plaatste alle elpees op de grond en bedekte ze met hars zodat ze erop kon lopen.

"Ik heb £ 2.500 uitgegeven aan de renovatie, maar de kosten zijn niets vergeleken met de voldoening die ik elke keer voel. - biechtte de vrouw op - Als ik de keuken binnenkom, lach ik en ben ik zo geamuseerd om te denken dat die platen het kostbaarste waren dat hij bezat". Zoals je op de foto's kunt zien, bestaat de vloer uit verschillende secties en verschillende objecten, maar het belangrijkste deel wordt ingenomen door de elpees.

Wat te zeggen… een origineel idee voor wraak en beslist perfide. Denk altijd na voordat je bedriegt. Afgezien van de daad zelf, die onjuist en nooit te rechtvaardigen is, kunnen we een "Sonia" tegenkomen en die datgene waar we het meest om geven vernietigd. Daarom: kijk uit!

Advertisement